Ludogorets Razgrad-Liverpool: 10 tilastoa


10. Liverpool voitti Ludogoretsin 2-1, kun joukkueet kohtasivat syyskuussa Englannissa. Voitto onkin Liverpoolin toistaiseksi ainoa tällä Mestarien liiga -kaudella. Tänään Liverpoolin voittokerroin on 1,90.

9. Steven Gerrard ratkaisi tuolloin Liverpoolin voiton loppuhetkillä rangaistuspotkusta. Pool-kapteeni on tällä kaudella tehnyt kolme maalia 16 ottelussa. Hänen maalikertoimensa on 4,35.

8. Liverpool voitti edellisessä kohtaamisessa laukaukset 15-10. Maalia kohti punapaidat laukoivat seitsemän kertaa. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,81.

7. Ludogorets on hävinnyt kahdeksasta viime ottelustaan vain yhden. Ainoa tappio tuli marraskuussa FC Baselin vieraana 0-4-numeroin. Ludogoretsin voittokerroin on 4,00.

6. Liverpool on huonoimmassa vireessään sitten lokakuun 2009: neljä peräkkäistä tappiota. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,91.

5. Liverpool on hukannut johtoasemansa kahdessa viime ottelussaan ja päästänyt voittomaalin toisella jaksolla. Kerroin sille, että Liverpool johtaa tauolla mutta häviää ottelun, on 39,00.

4. Liverpool on laukonut Mestarien liigassa keskimäärin 13,5 kertaa per ottelu, yhden laukauksen vähemmän kuin Valioliigassa (14,5 per ottelu). Yli 2,5 vierasmaalin kerroin on 4,00.

3. Liverpool on laukonut Mestarien liigassa yhteensä 54 kertaa, mutta maalia kohti vain 15 kertaa. Kerroin Liverpoolin jäämiselle maaleitta on 4,50.

2. Kuusi maalia tehnyt Dani Abalo on Ludogoretsin tämän kauden paras maalintekijä Bulgarian liiga ja europelit mukaanlukien. Abalo osui myös syyskuussa Anfield Roadilla. Abalon maalikerroin on 5,80.

1. Liverpool on tehnyt seitsemässä viime ottelussaan vain neljä maalia. Kerroin sille, että Ludogorets tekee ottelun avausmaalin, on 2,28.

Lyö vetoa ottelusta täällä!