Malmöllä mahdollisuus nousta sarjakärkeen


Malmö yrittää palata takaisin Allsvenskanin kärkeen, kun IFK Norrköping vierailee Skoonessa. Vierasjoukkue on saanut koneensa jälleen käyntiin, mistä osoituksena edellisen kierroksen 4-2-voitto Häckenistä.

Malmö on aloittanut kautensa erittäin hyvin. Kuuden kierroksen jälkeen MFF on sarjassa toisena tasapisteissä sarjakärki IFK Göteborgin kanssa. Malmö ei ole vielä hävinnyt; se on voittanut neljä ottelua ja pelannut kahdesti tasan. Voitolla tai tasapelillä Malmö nousisi sarjakärkeen ainakin sunnuntaihin saakka.

Myös IFK Norrköping aloitti hyvin voittamalla kaksi ottelua peräkkäin. Sen jälkeen tuli vaikea jakso, jonka aikana Peking hävisi kolmesti peräkkäin. Edellisellä kierroksella kurssi kääntyi jälleen, kun Häcken sai poistua Norrköpingistä 2-4-tappio niskassaan. Joukkueen ykköstykit ovat neljä maalia viimeistellyt Gunnar Heidar Thorvaldsson sekä kolme maalia ampunut Imad Khalili. Yhdeksällä pisteellään IFK on hyvällä iskuetäisyydellä kärkijoukkueista. Kärkikaksikolla on nimittäin kasassa 14 pistettä.

Malmö ei ole viime peleissään ollut ihan yhtä vakuuttava kuin kauden avausotteluissaan, mutta pisteitä on tullut silti. Malmö ja Kalmar ovat päästäneet Allsvenskanissa toiseksi vähiten maaleja (3). Vain IFK Göteborg pistää paremmaksi kahdella päästetyllä osumallaan. Samaa ei voi sanoa IFK Norrköpingistä, jonka maaliero on kaksi osumaa pakkasella ja jonka päästettyjen maalien määrä (12) on Allsvenskanin suurin.

Pekingillä onkin illalla paljon työmaata, sillä puolustuspään ongelmien takia hyökkäyspäässä olisi tultava tehoja. Maaliaan hyvin varjellutta Malmöä vastaan niitä ei kuitenkaan kovinkaan helposti tule.

Kertoimet: Malmö FF - IFK Norrköping

1. 1,45
X. 4,20
2. 7,50

Lyö vetoa Allsvenskanista täällä!