Manchester City-TsSKA Moskova: 10 tilastoa


10. Viime kuussa pelattu Cityn isännöimä keskinäinen kohtaaminen oli ensimmäinen kerta, kun joukkueet pelasivat tasan. Tänään pistejaon kerroin on 6,25.

9. City on voittanut kaksi kolmesta ottelustaan TsSKA:ta vastaan mukaanlukien viime vuoden marraskuun 5-2-voitto Venäjällä. Cityn voittokerroin on 1,25.

8. TsSKA on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden. Mestarien liigassa sillä on kolmesta ottelusta tilillään yksi piste. Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 4,00.

7. City voitti sunnuntaina Manchester Unitedin 1-0 ja katkaisi kahden ottelun tappioputkensa, joka oli joukkueen synkin jakso sitten maaliskuun. 1-0-kotivoiton kerroin on 8,00.

6. Sergio Agüero teki Unitedia vastaan Cityn voittomaalin. Osuma oli hyökkääjän 12. maali tämän kauden 14 ottelussa. Agüeron hattutemppukerroin on 12,00.

Kooste Cityn 5-2-voitosta TsSKA:sta viime kauden Mestarien liigasta:

 

5. James Milner teki viime kuussa Moskovassa Cityn toisen maalin. Osuma oli keskikenttäpelaajan toinen maali Mestarien liigassa, jossa Milnerillä on tilillään 15 ottelua. Milnerin maalikerroin on 6,00.

4. TsSKA on pitänyt maalinsa puhtaana vain kerran kuudessa viime ottelussaan. Omiin on samalla jaksolla mennyt 10 maalia. Yli 3,5 Cityn maalin kerroin on 3,30.

3. Ahmed Musa on laukonut tämän kauden Mestarien liigassa maalia kohti useammin (4 kertaa) kuin kukaan muu näiden joukkueiden pelaajista. TsSKA-hyökkääjän maalikerroin on 5,40.

2. TsSKA on saanut kaksinkertaisen määrän kulmapotkuja (20) Cityyn (10) verrattuna tämän kauden Mestarien liigassa. Musan puskumaalin kerroin on 16,00.

1. Kolmessa ottelussa TsSKA on kuitenkin saanut omille vain neljä keskitystä. Cityn voitto ilman takaiskumaalia antaa kertoimen 1,95.

Lyö vetoa ottelusta täällä!