Manchester City-Wigan: faniennakko


Manchester City-näkökulma: Ric Turner, Blue Moon MCFC

Kokoonpano

Yaya Touren on kerrottu olevan pelikunnossa, joten Cityn joukkue on käytännössä täysin terve. Vain verenhyytymästä olkapäässä kärsivä Scott Sinclair on sivussa. Roberto Mancini kierrätti miehistöään vahvasti viikolla. West Bromwichin voittaneesta avauskokoonpanosta todennäköisesti vain Samir Nasri ja Carlos Tevez pitävät paikkansa. Costel Pantilimon pelannee viimeistä kertaa Cityn maalilla.

Vire

Tuloskunto finaalin alla on ihan hyvä. City on hävinnyt kahdeksasta viime ottelustaan yhden. Valioliigassa kakkossija on lähes varma, joten muutamat viime ottelut ovat olleet melko hengettömiä. Pelaajat ovat toivottavasti säästelleet itseään finaalia varten. Kauden onnistuminen on finaalin tuloksesta kiinni.

Aiemmat kohtaamiset

Tuloksemme Wigania vastaan ovat hyviä. 26 kohtaamisesta City on voittanut 14 ja pelannut viidesti tasan. Roberto Mancinin alaisuudessa City on voittanut Laticsin seitsemän kertaa peräkkäin päästämättä maaliakaan.

Parhaat vedot

City voittaa, 1,33. Mikään ei ole etukäteen varmaa, etenkään cup-finaalissa, mutta moni asia viittaa Cityn voittoon. Wigan kärsii loukkaantumisista ja priorisoi Valioliigassa säilymisen FA Cupin edelle.

Yaya Toure tekee avausmaalin, 8,50. Norsunluurannikkolainen pelaa aina hyvin Wembleyllä.

City pitää nollan, 1,92. Joukkueen puolustus on pelannut viime aikoina vakuuttavasti.

Tulosveikkaus: Manchester City 2-0 Wigan (7.00)

Oletettu avaus

Wigan-näkökulma: Paul Farrington, Wiganer.net

Kokoonpano

Valitettavasti FA Cupin loppurutistus ja Valioliigan säilymistaisto ovat vaatineet veronsa, sillä loukkaantumisia riittää. Puolustuspäässä sivusta ovat Ivan Ramis, Maynor Figueroa, Antolin Alcaraz, Ronnie Stam ja Jean Beausejour. Hyökkäyksessä on kuitenkin jopa runsaudenpulaa, kiitos Callum McManamanin tasonnoston ja Shaun Maloneyn maalijyvän löytymisen.

Vire

Viikolla kärsityn Swansea-tappion myötä tilanne näyttää liigassa tukalalta, mutta cupissa Wigan on pelannut hienosti. Liigasta putoaminen näyttää todennäköiseltä, joten ainakin cup-finaaliin halutaan todennäköisesti ladata kaikki paukut.

Aiemmat kohtaamiset

Wiganilla on ollut vaikeuksia Cityn kanssa siitä lähtien, kun City rikastui. Tällä kaudella kärsimme kotona 0-2-tappion. Vieraissa Wigan taisteli hyvin, mutta hävisi lopulta 0-1 oltuaan hieman niskan päällä. Ajat sitten on käynyt selväksi, että Wigan ei pysty tasaisiin esityksiin koko kauden ajalla, mutta yksittäisessä ottelussa voimme voittaa kenet tahansa.

Parhaat vedot

Callum McManaman tekee avausmaalin, 16,00. Evertonin kasvatti on ollut viime aikoina tulikuuma.

Wigan voittaa pokaalin, 4,60. Olemme altavastaajia, mutta joukkueella on kaikki edellytykset yllättää.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,86. Wiganilla on huono puolustus, mutta hyvä hyökkäys. Finaalista tulee toivottavasti viihdyttävä.

Tulosveikkaus: Manchester City 1-1 Wigan Athletic (9.75) (Wigan voittaa jatkoajalla)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!