Manchester United-Chelsea: 10 tilastoa


10. Chelsea on pelannut Unitedin vieraana Old Traffordilla viisi FA Cup -ottelua eikä ole koskaan voittanut. Manchester United on sunnuntaina suosikki kertoimella 1,75.

9. Näissä viidessä ottelussa Chelsea on tehnyt vain yhden maalin. Unitedin voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,35.

8. United oli 18 ottelun tappiottomassa putkessa kaikki kilpailut mukaanlukien ennen tiistain Mestarien liiga -tappiota Real Madridille. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,20.

7. Chelsea on voittanut tämän kalenterivuoden 18 ottelustaan vain kahdeksan. Vierasvoiton kerroin on 4,40.

6. Tämän kauden liigakohtaamisessa United haki 3-2-voiton Stamford Bridgeltä. Sarjakärjen 3-2-voiton kerroin on 20,00.


5. United on tehnyt vähintään kolme maalia neljässä edellisessä ottelussaan Chelseaa vastaan. Kerroin sille, että United tekee sunnuntaina maalin kummallakin puoliajalla, on 2,55.

4. Tämän kauden kahdessa keskinäisessä kohtaamisessa on tehty 14 maalia. Yli 4,5 maalin kerroin on 5,50, under-vedon kerroin 1,12.

3. Frank Lampard tavoittelee yhä Chelsea-uransa 200. osumaa. Kerroin sille, että keskikenttäpelaaja tekee maalin ja saavuttaa rajapyykin sunnuntaina, on 4,50.

2. Hyökkääjä Robin van Persie on tehnyt vain yhden maalin kahdeksassa viime ottelussaan. Kerroin sille, että hollantilainen jää maaleitta Chelseaa vastaan, on 1,72.

1. Meksikolaishyökkääjä Javier Hernandez on tehnyt maalin viidessä kuudesta viime ottelustaan Chelseaa vastaan kaikissa kilpailuissa. Chichariton avausmaalikerroin on 5,25.

Lyö vetoa ottelusta täällä!