Manchester United-Sunderland: 10 tilastoa


10. Sunderland lähtee 2-1-johtoasemasta Liigacupin välierien toiseen osaotteluun Manchester Unitedia vastaan. Ensimmäisen osaottelun voitto oli Sunderlandin ensimmäinen Unitedista sitten marraskuun 2000. Black Catsin finaalipaikan kerroin on 2,80.

9. 13 vuoden takaisessa United-voitossa Kevin Phillips teki ratkaisuosuman jatkoajalla rangaistuspilkulta. Sekin ottelu oli Liigacupin kamppailu. Tuo kausi on edellinen kerta, jolloin Sunderland meni Liigacupissa neljättä kierrosta pidemmälle. Sunderlandin voitto antaa tasapeli ei vetoa -kohteessa kertoimen 6,75.

8. Ensimmäisessä osaottelussa Fabio Borini teki rangaistuspotkusta Sunderlandin voittomaalin toisella puoliajalla. Hyökkääjä on tehnyt kaksi maalia kolmessa viime ottelussaan. Tänään hänen maalikertoimensa on 5,25.

7. Ennen ensimmäistä osaottelua United oli pelannut 21 peräkkäistä tappiotonta Sunderland-ottelua (17 voittoa, neljä tasapeliä). Viime kaudella United voitti Sunderlandin Old Traffordilla 3-1. Kotivoitto samoin lukemin antaa kertoimen 12,50.

6. United on hävinnyt viidestä viime ottelustaan neljä. Kotonaan se on hävinnyt seitsemästä viime ottelustaan neljä. Sunderlandin voittokerroin varsinaisella peliajalla on 8,50.

Ensimmäisen osaottelun maalit:

5. Javier Hernandez teki sunnuntaina Unitedin lohdutusmaalin 1-3-tappiossa Chelsealle. Kyseessä oli jo kauden kolmas kerta, kun meksikolainen tekee ottelun viimeisen maalin. Kerroin sille, että Hernandez tekee saman tempun tälläkin kertaa, on 4,50.

4. Sunderland on neljän ottelun tappiottomassa putkessa (kolme voittoa ja tasapeli). Joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia kaikissa näissä otteluissa. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 3,05.

3. Laituri Adam Johnson on tehnyt Sunderlandille viisi maalia neljässä viime ottelussa. Lauantain Southampton-tasapelissä (2-2) Johnson teki tasoitusmaalin. Tänään Johnsonin maalikerroin on 7,50.

2. United on päästänyt ottelun ensimmäisen maalin neljästi viidessä viime ottelussaan. Kerroin sille, että Sunderland avaa maalinteon, on 3,25.

1. Avausosassa United voitti laukaukset 16-9. Vain neljä laukauksista suuntautui maalia kohti. Kotivoiton kerroin on 1,36.

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!