Manchesterilaiset kovassa paikassa - viisi vihjettä tiistain Mestarien liiga -otteluihin


Real Madrid–PSG: Real Madrid voittaa päästämättä maaliakaan, 3,10

Tämä ottelu on pullollaan tähtipelaajia (ja rahaa). Edellinen kohtaaminen Pariisissa oli kuitenkin tähtiloistosta huolimatta heikkotasoinen. Siitä suurin kiitos kuuluu Real Madridin päävalmentaja Rafael Benitezin valitsemalle varovaiselle taktiikalle.

Benitez tekee omista joukkueistaan ennen kaikkea vaikean voitettavan. Real Madridin voittaminen sen kotikentällä ei ylipäätään ole kenellekään mikään kevyt urakka. Real ei ole päästänyt tämän kauden europeleissään ainuttakaan maalia, ja maalivahti Keylor Navas pelaa todella vahvaa kautta.

Kaikki kilpailut mukaanlukien Real on päästänyt kotonaan vain yhden maalin, eikä se ole hävinnyt Santiago Bernabeulla kertaakaan. Kummankin taian murtaminen on Laurent Blancin miehistöltä liikaa pyydetty.

SevillaManchester City: tuplamahdollisuus X2, 1,50

Sevilla on hyvä eurojoukkue, kuten edellisellä kierroksella Manchesterissä nähtiin. Cityllä on edessään kova urakka Espanjassa.

Sevilla ei ole koskaan hävinnyt kotikentällään englantilaisvastustajalle. City taas on voittanut Espanjassa vain kerran seitsemällä yrittämällä.

Kevin De Bruynen lisäajan voittomaali Citizensin edellisessä Mestarien liigan ottelussa herätti kuitenkin tunteen, että City saattaisi olla viimeinkin valmis menestymään tähtipalloliigassa. Viime kaudella vierastappio Sevillalle olisi ollut odotettu takaisku, nyt se olisi yllätys ja pettymys.

Manchester UnitedTsSKA Moskova: alle 1,5 maalia, 3,85

Unitedista on Louis van Gaalin alaisuudessa tulossa yksi Euroopan tylsimmistä joukkueista, mutta se oli odotettua. Hollantilainen haluaa nähdä omiensa pitävän palloa ja kyttäävän vastustajan virheitä.

Mikään tuskin muuttuu tiistainakaan. Ennakkotietojen mukaan Wayne Rooney on avauksessa, ja jos Anthony Martial siirtyy laituriksi, oman maalin varjelu on TsSKA:lle paljon helpompaa.

United ei ole koskaan voittanut venäläisjoukkuetta kotikentällään. Siihen tilastoon saattaa tulla tiistaina muutos, mutta ilotulitusta tai hyökkäävän jalkapallon riemuvoittoa on turha odottaa.

Borussia MönchengladbachJuventus: yli 2,5 maalia, 2,18

Nyt Juventuksen mestaruuskrapulasta uskaltaa jo puhua ääneen. Kesällä menetettyjen avainpelaajien poissaolot näkyvät.

Vanha Rouva on Serie A:ssa vasta kymmenentenä, mutta eurokentillä Juve ei ole hävinnyt vielä kertaakaan. Gladbach haki edellisellä kierroksella Torinosta ensimmäisen pisteensä Mestarien liigassa, ja nyt saksalaisten on saatava tulos. Muuten jatkohaaveet voi unohtaa.

Gladbach on tehnyt kotikentällään 11 maalia kuudessa viime ottelussaan kaikki kilpailut mukaanlukien. Juventuksellakin riittää raskasta kalustoa hyökkäyksessä, joten yleisölle voi ennustaa hauskaa iltaa.

FC AstanaAtletico Madrid: Jackson Martinez tekee maalin, 2,23

Ei ole yllätys, että Mestarien liiga -tulokas Astana on jäänyt C-lohkossa heittopussiksi. Kolmessa ottelussaan kazakstanilaiset ovat päästäneet kahdeksan maalia. Atletico teki niistä osumista puolet joukkueiden kohdatessa Madridissa.

Jos ja kun Atletico voittaa myös tiistaina, Diego Simeonen joukkue on hyvin lähellä jatkopaikkaa.

Jackson Martinez heilutti maaliverkkoa edellisessä kohtaamisessa. Kesällä 35 miljoonalla eurolla Portosta Atleticoon siirtynyt kolumbialainen näyttää vihdoin sopeutuneen Vicente Calderonille.