Mestarien liiga: 5 parasta vetoa tiistain otteluihin


Zenit-Bayer Leverkusen: 0-2 maalia – 1.85

Venäjällä pelattavat aikaiset ottelut antavat jostain syystä aina odottaa tylsää ja vähämaalista kamppailua. Etenkin Zenitin otteluissa kaava pitää varsin hyvin.

Helmikuussa Borussia Dortmund voitti Pietarissa 4-2, mutta se kertoo enemmän Dortmundin laadusta kuin mistään muusta. Tämä veto olisi osunut Zenitin neljässä edellisessä lohkovaiheen kotiottelussa, myös lokakuun alun maalittomassa Monaco-tasapelissä.

Benfica-Monaco: Tuplamahdollisuus X2 – 2.02

Monaco saattaa olla seuraava joukkue, joka juhlii surkean alun Mestarien liigaan saaneen Benfican kustannuksella.

Benfica on hävinnyt kolmesta ottelustaan kaksi ja tehnyt vain yhden maalin. Monacokaan ei ole parhaassa iskussaan, mutta joukkue ei ole hävinnyt kuuteen otteluun. Ruhtinaskunnan ylpeydellä on hyvät mahdollisuudet saada Lissabonista tulos.

Real Madrid-Liverpool: James Rodriguez tekee maalin – 2.23

Kaikki katseet kohdistuvat Cristiano Ronaldoon, kun Liverpool käy selviytymistaistelua Madridissa. Onkin todennäköistä, että portugalilainen onnistuu maalinteossa ja nousee Raulin rinnalle tai ohi Mestarien liigan ykkösmaalitykkinä. Paremman kertoimen maalintekijäveikkauksessa tarjoaa kuitenkin James Rodriguez.

MM-kisojen maalikuningas teki viikonloppuna Granadaa vastaan kaksi maalia, joista etenkin toinen oli todella upea. Liverpool odottaa kolumbialaisen kohtaamista kauhulla.

Arsenal-Anderlecht: Lukas Podolski tekee maalin – 2.35

Lukas Podolski oli epäonninen, kun hän jäi viikonloppuna vaihtopelaajana maaleitta Burnleytä vastaan. Anderlechtia vastaan saksalainen on hyvä ehdokas maalintekijäksi, vaikka mies ei välttämättä olekaan avauksessa.

Podolski osui Anderlechtin verkkoon kaksi viikkoa sitten, ja monet fanit haluaisivat nähdä miehen avauskokoonpanossa. Podolski on vahva ehdokas maalintekijäksi ottelussa, jossa Arsenal voi varmistaa jatkopaikkansa.

Borussia Dortmund-Galatasaray: Felipe Melo saa varoituksen – 2.50

Galatasarayn brasilialainen keskikenttäpelaaja Felipe Melo on kävelevä keltainen kortti. Alkukaudesta hän sai kortin viidessä peräkkäisessä ottelussa.

Kolme viime ottelua Melo on selvittänyt varoituksetta, mutta jos mies on avauksessa Dortmundissa, kortti tulee nousemaan ennen kuin ilta on paketissa.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!