Mestarien liiga keskiviikkona: 5 kuuminta vihjettä


Bayer Leverkusen-Monaco: tuplamahdollisuus X2, 2,28

Iskimme saman vedon edellisellä kierroksella, kun Monaco vieraili Benfican vieraana. Betsi mureni vasta 82. minuutilla, kun Benfican mielenkiintoinen lupaus Talisca ratkaisi voiton omalle joukkueelleen.

Ottelu lohkokärki Leverkusenia vastaan on epäilemättä kovempi. Monaco on kuitenkin selkä seinää vasten, sillä se putoaa pois C-lohkon kärkikaksikosta, jos Zenitin ja Benfican kohtaaminen ei pääty tasan. Monaco voi yltääkin pisteille edellisessä kotiottelussaan maaleitta jäänyttä Leverkusenia vastaan.

Malmö-Juventus: Alle 2,5 maalia, 2,30

Malmö aloitti lohkovaiheensa vierasottelulla Juventusta vastaan. Monet odottivat murskajaisia, mutta italialaiset voittivat ottelun vain 2-0.

Juventus on löytänyt maalijyvänsä viime aikoina, mutta Mestarien liigassa se ei ole tehnyt yhtään maalia kolmessa edellisessä vierasottelussaan. 20 edellisessä tähtipalloliigan vieraspelissään Juve on vain kerran tehnyt kolme maalia tai enemmän. Malmö voi laittaa Vanhan Rouvan lujille.

Arsenal-Borussia Dortmund: Arsenal voittaa, 2,50

Kyllä, luit oikein.

Arsenal on taas kerran surullisessa tilassa, mutta kotiottelu Borussia Dortmundia vastaan antaa jälleen kerran hyvän tilaisuuden edetä Mestarien liigan jatkopeleihin.

Dortmundin kausi on ollut erikoinen: Mestarien liigassa sujuu, Bundesliigassa rämmitään. BVB on kuitenkin jo varmistanut jatkopaikkansa, ja se voi hieman nostaa jalkaa kaasulta Pohjois-Lontoossa. Jatkopaikan ratkettua Bundesliiga-sijoituksen parantaminen on etusijalla. Ainakin teoriassa.

FC Basel-Real Madrid: Cristiano Ronaldo tekee ainakin kaksi maalia, 3,50

Tiedämme, että Cristiano Ronaldo ei pidä Lionel Messistä, eikä varsinkaan siitä, että tiistaina Nicosiassa hattutempun tehnyt Messi on nyt Mestarien liigan kaikkien aikojen maalintekijä.

Ronaldo tarvitsisi Sveitsissä neljä maalia saadakseen Messin kiinni. Ronaldon 17 viime ottelussa vain Liverpool (tai tarkemmin sanottuna Kolo Toure) on onnistunut pitämään lusitaanin poissa maalinteosta, joten "CR7" lähtee täysillä ennätysjahtiin Sveitsissä.

Ludogorets-Liverpool: Steven Gerrard tekee maalin, 4,40

Huhujen mukaan Lucas Leiva tulee hajanaiselta näyttäneen Liverpoolin avauskokoonpanoon, jolloin Steven Gerrard nousisi ryhmityksessä ylemmäs.

Mahdollisesti uransa viimeistä edellisen Mestarien liigan ottelunsa pelaava Gerrard voi toistaa edellisen kohtaamisen temppunsa ja hankkia Liverpoolin pois itseaiheutetuista ongelmista. Yhteispeli Rickie Lambertin kanssa, Gerrardin kaukolaukausuhka ja alituinen rangaistuspotkun mahdollisuus tekevät kertoimesta houkuttelevan.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!