Missä Neymar pelaa ensi kaudella?


Kaikki, jotka pääsevät Youtubeen tietävät, että Neymarista tulee iso tähti. Nuori brassi on teini-ikäisestä asti paukuttanut osumia Santosin paidassa. Hän on noussut myös maajoukkuekuvioihin ryminällä. Mutta missä nuori supertähti pelaa ensi kaudella?

Todennäköisin vastaus on edelleen Neymarin kasvattajaseura Santos (2,00). Seura ei ole Brasilian suurin, mutta Santos tunnetaan koko maailmassa kyvystään kasvattaa huippupelaajia. Seura teki tähden muun muassa Peléstä ja Robinhosta. Neymar on toistuvasti painottanut halukkuuttaan jatkaa seurassa vuoden 2014 MM-kisoihin saakka. Palkkakin on kohdallaan, sillä seura ymmärtää Neymarin kaupallisen arvon. Pelaajalla on myös pieni poika ja uusi tyttöystävä. Nämä asiat puoltavat myös Neymarin jatkoa Santosissa.

Viimeisten tietojen mukaan nuori mies saattaisi kuitenkin olla valmis siirtymään Eurooppaan jo ennen MM-kisoja. Jahtia johtaa FC Barcelona (2,60), jonka tekninen pelityyli voisi sopia Neymarille. Kukaan ei tosin tiedä, miten brassin ja Lionel Messin yhteiselo samassa joukkueessa sujuisi. Epäilemättä se olisi ainakin viihdyttävää katsottavaa. Neymar laskee Daniel Alvesin parhaiden ystäviensä joukkoon, joten henkilökohtaisilla syillä voi myös olla osansa. Kerroin sille, että Neymar päätyy toisen espanjalaisjätin eli Real Madridin paitaan, on 18,00.

Manchester Unitedilla ja Paris Saint-Germainilla (molemmat 10,00) on kiistatta rahaa Neymarin hankkimiseen, mutta Englannin ja Ranskan liigojen pelityylit eivät välttämättä sovi taitavalle Neymarille. Bayern München (25,00) voi olla myös hyvä haku. Brasilialaiselle Saksa olisi varmasti suurempi kulttuurishokki kuin Espanja, mutta Josep Guardiolan läsnäolo voisi olla avainasia siirron takana. Tulevalla Bayern-luotsilla tulee epäilemättä olemaan pätäkkää käytettävissään siirtomarkkinoilla ja valmentajan tuleva projekti houkuttelee varmasti ketä tahansa pelaajaa. Lisäksi Bayernilla on jo riveissään maanmiehet Luiz Gustavo ja Dante, jotka voisivat edesauttaa Neymarin sopeutumista.

Mutta vaikka Barca ja Bayern ovat Neymarille hyvinkin mahdollisia kohteita tulevaisuudessa, tällä hetkellä tuntuu siltä, että Neymar jatkaa Santosissa. Neymarin rakkaus seuraa kohtaan on valtava. Lisäksi pelaaja haluaa todistaa MM-kotikisahuuman kasvamista lähietäisyydeltä.

Paras veto: Neymar jatkaa Santosissa myös kesän siirtoikkunan jälkeen

Lyö vetoa Neymarin ensi kauden seurasta täällä!