Olympiakos-Arsenal: 10 avaintilastoa


10. Olympiakos on kohdannut Arsenalin kahdeksan kertaa ja saalistanut neljä voittoa sekä tasapelin. Aiemmin tällä kaudella kreikkalaiset hakivat Emiratesilta 3-2-voiton. Keskiviikkona Olympiakosin voittokerroin on 3,55.

9. Arsenal tarvitsee voiton muilla kuin 1-0- tai 2-1-lukemin jatkaakseen pudotuspeleihin. Gunners on päässyt Mestarien liigan lohkovaiheesta jatkoon 15 peräkkäisellä kaudella. Tykkimiesten voittokerroin on 2,05.

8. Kahdeksasta edellisestä Mestarien liigan kotiottelustaan Olympiakos on hävinnyt vain yhden ja voittanut loput. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin (1X) kerroin on 1,81.

7. Koko tällä kaudella Olympiakos on pelannut 20 ottelua ja voittanut niistä 18. Ainoat tappionsa se on kärsinyt Bayern Münchenille Mestarien liigassa. Kerroin sille, että Olympiakos sekä johtaa tauolla että voittaa ottelun, on 6,00.

6. Arsenal on hävinnyt saman Mestarien liiga -kauden aikana kahdesti vain Deportivo La Coruñalle (2001-02) ja Manchester Unitedille (2008-09). Keskiviikkona tasapelin kerroin on 3,70.

Arsenal FC v Olympiacos FC - UEFA Champions League : News Photo

5. Arsenal on päästänyt 10 maalia tämän kauden viidessä Mestarien liigan ottelussaan. Tykkimiehet ei ole koskaan aiemmin päästänyt enempää kuin yhdeksän maalia UCL-lohkovaiheen aikana. Kerroin yli 1,5 kotijoukkueen maalille on 2,70.

4. Arsenal on tehnyt tasan kolme maalia kaikissa kolmessa edellisessä voitto-ottelussaan. Pohjoislontoolaisten 3-0-voiton kerroin on 21,00.

3. Olivier Giroud teki lauantaina kauden kymmenennen maalinsa, kun Arsenal voitti Sunderlandin 3-1. Giroudin maaleista kuusi on syntynyt vieraskentällä. Keskiviikkona ranskalaisen avausmaalikerroin on 4,80.

2. Aiemmin West Bromwichia edustanut hyökkääjä Brown Ideye on tehnyt kuusi maalia yhdeksässä edellisessä ottelussaan Olympiakos-paidassa. Ideyen maalikerroin on 3,20.

1. Aaron Ramsey laukoo Valioliigassa keskimäärin 3,2 kertaa per ottelu, mutta Mestarien liigassa vain kerran per peli. Ramseyn maalikerroin on 4,35.