Päivän siirtouutiset: Bony Gem viittä vaille Newcastlen mies


Keskustelupalstoilla

Mario Balotelli siirtyi AC Milaniin. Nyt Manchester Cityyn on yhdistetty Barcelona-hyökkääjä David Villa.

On helppoa ajatella, että taustalla on vain laiskaa journalismia, jossa 2+2 on viisi. Manchester Cityn urheilujohtaja Txiki Begiristain työskenteli ennen Barcassa, joten tietysti City yhdistetään kaikkiin Barcelona-pelaajiin, jotka voisivat mitenkään olla saatavissa. Huomenna vuorossa taitaa olla Steve Archibald.

Juorulehtien kertomaa

Tom Huddlestonen huhutussa viiden miljoonan punnan siirrossa Fulhamiin voi olla enemmän jutun juurta. Martin Jol valmensi Huddlestonea Tottenhamissa ja oli lähellä lainata pelaajan Fulhamiin jo kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Huddlestonella on ollut Spursissa vaikeuksia loukkaantumisensa jälkeen. Pelaaja epäilemättä katuu lupaustaan olla leikkaamatta hiuksiaan, kunnes onnistuu seuraavaksi maalinteossa. Kohta mies näyttää Carlos Valderramalta, mutta jakaako hän pian palloja Fulhamin keskikentällä kuin kolumbialainen konsanaan?

Yhteydenotto tehty

Agenttinsa (hehän eivät koskaan valehtele) mukaan Wilfried Bony on matkalla Newcastleen. On tosin epävarmaa, peruuntuuko siirto heti, kun joku Newcastlessa tajuaa, että Bony ei olekaan ranskalainen.

Norsunluurannikkolaishyökkääjä vaikuttaa kuitenkin hyvältä hankinnalta Newcastlelle, joka ei onnistunut naaraamaan Loic Remyä riveihinsä. Harakoiden riveissä ei oikein ole tukea Papiss Cisselle. Vitessen maalitykki saattaisi onnistua Valioliigassa.

Tarjous pöydällä

Huomattavasti luotettavamman Anzhi-valmentaja Guus Hiddinkin tietojen mukaan Christopher Samba hyppäsi Venäjällä lentokoneeseen, joka lähtee kohti Heathrown lentokenttää.

Sitten Samba taittaa lyhyen, mutta epäilemättä pitkältä tuntuvan ja stressaavan matkan Loftus Roadille, missä Queens Park Rangers viimeistelee kymmenen miljoonan punnan kaupat ja hankkii topparin riveihinsä.

Nimi paperissa

Kunhan Samba ehtii asettua QPR-puolustukseen, hän todennäköisesti huomaa, että vierellä pelaa eteläkorealainen laitapakki Yun Suk-Young.

Jokaisen juorutoimittajan unelmanimi siirtyi tänään QPR:ään Chunnam Dragonsista. Siirtosummaa ei paljastettu. Harry Redknapp todennäköisesti muokkaa pelaajan nimen muotoon "se huikea nuori korealainen kaveri".