Ruotsin Cup: Djurgården pikkuseuran vieraaksi


Eskilsminne IF 15.00 Tasapeli 6.00 Djurgårdens IF 1.17

Helsingborgissa pelattavassa Ruotsin cupin ottelussa Eskilsminne IF:n ja Djurgårdenin välillä tasoero on suuri, mutta se voisi olla suurempikin.

Eskilsminne pelasi nimittäin vielä vuonna 2008 Division 5:ssä, Ruotsin seitsemänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Nyt joukkue pelaa Division 2:ssa. Superettaniin on vielä matkaa, mutta nousu sarjasysteemissä on ollut nopea. EIF on Division 2:ssa neljännellä sijalla, kun kautta on jäljellä viisi ottelua. Sarjakärki Norrby on 15 pisteen päässä. Eskilsminnen viiden edellisen ottelun saldo on kolme voittoa ja kaksi tappiota.

Djurgårdenilla on kosolti terveitä pelaajia, joita se voi peluuttaa ottelussa. Tukholmalaisten tilasto viidestä viime ottelusta näyttää kahta voittoa, yhtä tasapeliä ja kahta tappiota. Elfsborgille kärsitystä 1-2-tappiosta huolimatta joukkue voi olla tyytyväinen viime aikojen esityksiinsä.

"Takana on hyvä jakso, ja pelimme taso pysyi ylhäällä niin Häckeniä, IFK Norrköpingiä, Syrianskaa kuin Elfsborgiakin vastaan. Harjoittelimme kovaa ja laadukkaasti ja pidimme sitten pari päivää vapaata. Joukkue on valmiina otteluun", sanoi Djurgårdenin valmentaja Per-Mathias Högmo.

Kotijoukkueelle ottelu on todellinen juhlapäivä ja mahdollisuus haastaa kovempansa. Djurgårdenille visiitti Skooneen on ennakkoon ajateltuna vain muodollisuus. Vieraiden kerroinkin on vain 1,17. Onneensa uskoville paremmat kertoimet tarjoaa kotijoukkue, jonka puolesta ei kuitenkaan puhu juuri mikään.

Lyö vetoa Ruotsin cupista täällä!