Siirtohuhut: Defoe Benteken korvaajaksi?


Keskustelupalstoilla

Huhujen mukaan Tottenham yrittää houkutella Christian Benteken Aston Villasta vaihtokaupassa, jossa toiseen suuntaan matkustaisi Jermain Defoe.

Kahdensuuntaiset vaihtokaupat ovat harvinaisempia kuin Aston Villan pelaama nollapeli. Lisäksi on muistettava, ettei Paul Lambert myöskään halunnut peluuttaa Darren Bentiäkään. Manageri tuskin tarvitsee toista hyökkääjää, joka ei osaa pitää palloa ylhäällä ja on aina paitsiossa.

Tabloideissa

Lähes yhtä epätodennäköinen on huhu siitä, että Monaco on valmis tarjoamaan John Terrylle 150 000 puntaa viikossa verovapaana. Seurauksena Terry ja toinen entinen Chelsea-pelaaja Ricardo Carvalho muodostaisivat maailman hitaimman toppariparin.

Alhaalla pelaavasta puolustuslinjasta on kuultu ennenkin, mutta nämä kaverukset seisoisivat paikallaan omalla viiden metrin viivalla.

Hakekaa pois

Parin viime vuosikymmenen aikana ranskalaisfutarit ovat jättäneet kotimaansa heti, kun joku on maininnut tarpeeksi ison rahasumman. Nyt pelaajat haluavat kovasti takaisin kotiinsa. Kyynikkona on pakko epäillä syyksi sitä, että Paris Saint-Germain ja Monaco tarjoavat palkkoja, joiden veroisia ei olla Ranskassa nähty sitten Edith Piafin parhaiden päivien.

Arsenalin Bacary Sagna näyttää ainakin tavoittelevan paluuta Ranskaan (ja kahdeksannumeroista pankkitilin saldoa). "Se on mahdollista. Pitää vain nähdä, millä ehdoilla se voisi tapahtua ja mitä uudella seuralla olisi tarjottavanaan urheilullisessa mielessä", Sagna sanoi, kun häneltä kysyttiin asiasta. Uskomme, että totuus piilee kommentin alkuosassa.

Tarjous pöydällä

Manchester City näyttää oppineen viime kesästä, jolloin seuran huippuhankinta oli Scott Sinclair. Nyt rahaa ollaan nimittäin käyttämässä hieman suurempiin nimiin.

Jesus Navasin siirron käytännössä varmistuttua ilmoille on jo ehtinyt tulla tieto, jonka mukaan City olisi sopinut Shahtar Donetskin kanssa Fernardinhon ostohinnasta. Summan arvioidaan asettuvan 27 miljoonan punnan tienoille. Se kertoo myös siitä, että City on oppinut, mitä järjettömien talouden reilun pelin sääntöjen noudattamisesta seuraa.

Kaupat tehty

Isoja rahoja käyttää myös Barcelona. Eilen varmistui yli 50 miljoonan euron ostos, joka tuo La Ligaan Neymarin uskomattomat taidot ja typerät kampaukset.

Brassi selitti siirtoaan Camp Noulle näin: "rahakin on ok, mutta onnellisuus on ensisijainen asia. Päätimme tulla Barcelonaan. Vaihtoehtoja oli paljon, mutta seurasin sydäntäni." Neymarin tilintarkastajien, agenttien ja hännystelijöiden kannalta on kuitenkin mukava juttu, että onnellisuuden lisäksi Barcelona tarjoaa Neymarille viikottain kuusinumeroisen rahasumman.