Siirtohuhut: Dortmund valmis myymään tähtipelaajansa


Ladattu ase

Rämpivä Borussia Dortmund vastaanottaa tarjouksia 24-vuotiaasta keskikenttäpelaaja Ilkay Gündoganista, joka on ollut Manchester Unitedin kiikarissa jo pitkään. Myös Arsenal, Chelsea ja Liverpool ovat kiinnostuneita.

Gündogan on hyvä pelaaja, mutta ei enää samassa vireessä kuin kaudella 2012-13, jolloin Dortmund eteni Mestarien liigan finaaliin. Gündogan vahvistaisi silti joukkuetta kuin joukkuetta.

Ulko-ovella

Tottenham Hotspur v Liverpool - Premier League : News Photo

Tottenham-manageri Mauricio Pochettino on antanut Paulinholle ja Aaron Lennonille luvan etsiä uutta työnantajaa. Paulinho on tiettävästi lähellä siirtoa Corinthiansiin, Lennonin hintalappu on seitsemän miljoonaa puntaa.

Paulinho on osoittautunut pettymykseksi, ja Lennon ei ole White Hart Lanella nokkimisjärjestyksen kärkipäässä.

Defoen comeback?

Tottenham Hotspur FC v FC Dnipro Dnipropetrovsk - UEFA Europa League Round of 32 : News Photo

Liverpool saattaa tehdä yllätysliikkeen ja hankkia Toronto FC:n hyökkääjä Jermain Defoen takaisin Valioliigaan lyhyellä lainasopimuksella. Englannin ex-maajoukkuemiehen toinen vaihtoehto on Leicester City, jonne Defoe siirtyisi pysyvällä kaupalla.

Liverpool-kuvio ei ole yhtä outo kuin miltä kuulostaa. Joukkueen muiden hyökkääjien maalihanat ovat tukossa, joten Defoe voisi olla hyvä lyhyen tähtäimen hankinta Daniel Sturridgen paluuta odotellessa. Leicester on silti todennäköisempi vaihtoehto.

Saidolle hyvästit?

West Ham United v West Bromwich Albion - Premier League : News Photo

Toinen vaihtoehto Liverpoolille on West Bromwichin hyökkääjä Saido Berahino. Uusi WBA-manageri Tony Pulis on kertonut olevansa valmis myymään Berahinon saadakseen varoja siirtokassaan.

Pool joutuisi pulittamaan Berahinosta jopa 20 miljoonaa puntaa. Pelaaja on äärettömän lahjakas, mutta vielä hieman raakile. Siirto olisi yllätys.

Vanha kunnon Mark

Chelsea v Club Atletico de Madrid - UEFA Champions League Semi Final : News Photo

42-vuotias Mark Schwarzer on tuplasti Berahinoa vanhempi. Se ei ole estänyt Leicesteriä tarjoamasta maalivahdille 1,5-vuotista sopimusta, jonka Schwarzer on hyväksymässä. Australialaisen nykyinen seura on Chelsea.

Kasper Smeichel on sairastuvalla ja korvaaja Ben Hamer jokseenkin kokematon, joten todella kokenut Schwarzer olisi hyvä syvyyshankinta.