Siirtohuhut: Fiorentina mukaan kilpajuoksuun Villasta


Keskustelupalstoilla

Media rakastaa nostaa esiin tyhmiä vaihtokauppoja, vaikka kaikki järjelliset ihmiset tietävät, etteivät ne tule toteutumaan.

Uusimman huhun mukaan Wayne Rooney siirtyisi Real Madridiin osamaksuna Cristiano Ronaldosta, joka palaisi Manchester Unitediin. Siirto on epätodennäköinen monellakin eri tavalla alkaen Rooneyn kyvystä oppia espanjaa.

Tabloideissa

Luis Suarezin syyt lähteä Liverpoolista voivat joutua kovaan puntariin. Uruguaylainen ongelmapesäke on yrittänyt leipoa brittimediasta syyllistä lähtöhalukkuudelleen. Väite osoittautuu varsin kehnoksi tekosyyksi, jos Suarez päätyy Manchester Cityyn.

City ei suostu maksamaan 53 miljoonan punnan ulosostohintaa saadakseen Edinson Cavanin Napolista, joten katseet ovat joidenkin tietojen mukaan kääntyneet Suareziin. Real Madrid ei välttämättä ole yhtä kiinnostunut Suarezista kuin Suarez on Real Madridista, joten muutto Manchesteriin voi olla Suarezille ainoa ulospääsytie Anfield Roadilta.

Hakekaa pois

Ilmassa on ollut huhuja, joiden mukaan David Villa siirtyisi ensi kaudeksi Lontooseen joko Arsenalin tai Tottenhamin riveihin. Nyt kisaan on ilmoittautunut kolmaskin osapuoli. Mikään ei saa pelaaja-agenttia syttymään paremmin kuin kilpajuoksu hänen asiakkaastaan, eikä Villan edustaja Victor Onate tee poikkeusta.

"Olisi liioittelua puhua virallisesti kiinnostuksesta, mutta tiedämme Fiorentinan suunnitelmista ja ne ovat kiehtovia."

"Tällaisen seuran jättäminen ei ole helppoa, mutta ensi vuonna on MM-kisat ja tämä pelaaja kuuluu siellä avainhahmoihin. Jos Villa lähtee, hän etsii tärkeän haasteen. Ei ole väliä, löytyykö se Italiasta vai Englannista."

Neuvottelut käynnissä

Chelsean kerrotaan olevan lähellä yhdeksän miljoonan punnan kauppaa, joka toisi Vitessen Marco van Ginkelin Stamford Bridgelle.

Van Ginkel on pelannut yhden A-maaottelun Hollannin paidassa ja esiintyi vakuuttavasti alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa. Siellä hän oli erinomainen puolustavan keskikenttämiehen roolissa, joka ei ole hänelle kovinkaan tuttu. Onko John Obi Mikelin aikakausi päättymässä?

Nimet paperissa

Brendan Rodgers on Liverpool-aikanaan ehtinyt todistaa, että hän hankkii mielellään joustavia hyökkääjiä, jotka pystyvät pelaamaan kaikilla kolmella hyökkäyksen pelipaikalla.

Uusin nimi tähän kavalkaadiin on Luis Alberto, joka siirtyi Pooliin Sevillasta 6,8 miljoonan punnan kaupassa. Liverpool-fanit toivovat varmasti, että myös keskikentän ja puolustuksen uudelleenrakennus alkaisi kiinnostaa Rodgersia jossakin vaiheessa.

Lyö vetoa kesäsiirroista täällä!