Siirtohuhut: Liverpool sopuun Bayern-tähden siirtosummasta


Ei yhteydenottoa

Lillen presidentti Michel Seydoux on vahvistanut, että Liverpool ei ole ollut Lilleen yhteydessä aikeenaan kutsua hyökkääjä Divock Origi lainalta takaisin ennenaikaisesti.

Liverpoolin hyökkääjäosasto on kapea. Xherdan Shaqirin hankinta on kuitenkin varmistumassa ja Daniel Sturridge alkaa vihdoin lähestyä pelikuntoa, joten Liverpoolin ei ole taloudellisesti järkevää pulittaa kolmea miljoonaa puntaa. Sen verran maksaisi Origin kutsuminen emoseuraan ennenaikaisesti.

Taistelu Pohjois-Lontoossa

Tottenham ja Arsenal kilpailevat Southamptonin keskikenttämies Morgan Schneiderlinistä.

Schneiderlinin ura Southamptonissa vaikuttaa olevan paketissa. Saints toivoo saavansa tähdestään 25 miljoonaa puntaa (32 miljoonaa euroa). Sekä Spurs että Arsenal tarvitsee puolustavaa keskikenttäpelaajaa. Kisaa johtaa Tottenham, jonka manageri Mauricio Pochettinon alaisuuteen Schneiderlin palaisi mielellään.

Hakekaa pois

Swansea yrittää pitää kiinni muualle hinkuvasta hyökkääjä Bafetimbi Gomisista, sillä Wilfried Bony on siirtymässä Manchester Cityyn.

Kuvio ei vaikuta järkevältä. Gomis on odottanut tilaisuuttaan Swanseassa, ja nyt kun hän on saamassa sen, hän haluaakin Crystal Palaceen. Gomisista tulisi Bonyn lähdön myötä Swansin ykköshyökkääjä. Hän voisi todistaa tasonsa Valioliigassa ilman akuuttia putoamisvaaraa.

Lähtökuopissa

Arsenal-hyökkääjä Joel Campbellin siirto Real Sociedadiin on varmistumassa.

Siirto on hyvä. Campbell ei ole saanut tilaisuuksia Arsenalissa, vaikka pelasi vahvat MM-kisat Costa Rican paidassa. Barcelonan kukistanut Real Sociedad on nousussa David Moyesin alaisuudessa, ja baskeilla on tarvetta hyökkääjälle.

Neuvottelut käynnissä

Bayern Münchenin Xherdan Shaqirista on tulossa Liverpoolin vuoden ensimmäinen hankinta. Seurat ovat sopineet 10 miljoonan punnan (n. 12,8 miljoonan euron) siirtosummasta.

Vain kolme kertaa avauskokoonpanossa ollut Shaqiri ei ole Bayernissa kovassa huudossa. Liverpool tarvitsee kipeästi maalintekijää, eikä Shaqiri halua istua penkillä. Tämän kaupan on toteuduttava.