Siirtohuhut: Liverpoolilta tarjous Gerrardin korvaajasta


Pjanic tähtäimessä?

AS Roman keskikenttäpelaaja Miralem Pjanic on noussut Liverpoolin papereissa ykkösvaihtoehdoksi Steven Gerrardin korvaajaksi. Italialaislähteiden mukaan LFC valmistelee bosnialaisesta 23,5 miljoonan punnan (noin 30 miljoonan euron) tarjousta. Pjanic nousi pinnalle Ranskassa Metzin ja Lyonin paidassa ennen siirtoaan Romaan vuonna 2011.

24-vuotias Pjanic pelaa mieluiten keskikentän pohjalla, mutta hän on vaarallinen myös ylempänä. Kauden alla harjoitusottelussa Manchester Unitedin verkkoon syntynyt maali osoittaa myös, että Pjanic pystyy poikkeuksellisiin suorituksiin.

Milner Merseysidelle?

Manchester City v Sheffield Wednesday - FA Cup Third Round : News Photo

Liverpool havittelee myös Manchester Cityssä lähtökuoppia kaivelevaa James Milneria, joka on saatavilla kesällä ilmaiseksi. LFC selvittää mahdollisuuksia saada pelaaja jo tammikuussa, mutta seura vo ijoutua odottamaan kesään.

Siirto olisi järkevä kaikille osapuolille. Gerrardin lähdettyä Milner pääsisi pelaamaan suosikkipaikalleen keskustaan. Hän muodostaisi todella energisen duon Jordan Hendersonin kanssa. Kaksikko ei pysähtyisi koskaan!

Gunners sai pakit

Brazil v Croatia: Group A - 2014 FIFA World Cup Brazil : News Photo

Dinamo Zagreb on hylännyt Arsenalin viiden miljoonan punnan tarjouksen keskikenttämies Marcelo Brozovicista. Dinamo vaatii enemmän rahaa 22-vuotiaasta Kroatian MM-kisapelaajasta.

On vaikea sanoa, yrittääkö Arsenal uudestaan. Arsene Wenger rakastaa halpoja löytöjä, joten on vaikea uskoa, että hän suostuisi maksamaan ainakaan merkittävästi enempää pelaajasta, jonka todellinen taso on kysymysmerkki.

Siirtymässä USA:han?

Aston Villa v Tottenham Hotspur - Premier League : News Photo

Tottenham-hyökkääjä Emmanuel Adebayor saattaa seurata Gerrardia Major League Socceriin. Spursin kärsivällisyys Adebayoriin näyttää menneen. Seura on valmis uhraamaan Adebayorin saadakseen varoja uuteen hyökkääjähankintaan.

Adebayorin aika Tottenhamissa taisi venähtää liian pitkäksi. Hän on ajoittain kiistatta hyvä pelaaja, mutta Adebayorin kohdalla on aina syytä pohtia, onko sydän enää mukana. Muutto Atlantin yli tekisi hyökkääjälle hyvää.

Flirttaileva Sergio

FBL-ESP-CUP-ATLETICO-REALMADRID : News Photo

Real Madridin puolustaja Sergio Ramos on vihannut, että hän siirtyisi mielellään Valioliigaan, jotta miehen ei tarvitsisi kestää espanjalaista tuomarityöskentelyä.

Keskiviikkona Ramosin rike johti rangaistuspotkuun Madridin derbyssä. "Sanon vain, että päivä päivältä suosin yhä enemmän Valioliigaa. Mitä tarkoitan? En ainakaan pallopoikia, vaan pelityyliä ja tuomaritoimintaa", Ramos avautui ottelun jälkeen.

Pitäisikö jonkun kertoa Ramosille, että Englannissakaan tuomarit eivät aina ole loistavia? Lausunto vaikuttaa katkeralta. Ramos olisi joka tapauksessa maailmanluokan hankinta mille tahansa joukkueelle. Kaikki Englannin Mestarien liigaa pelaavat joukkueet ja Manchester United asettuisivat mieluusti jonoon.