Siirtohuhut: Man United taas Athletic Bilbao-tähden perässä


Keskustelupalstoilla

Napoli suunnittelee tekevänsä tammikuussa tarjouksen Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Javi Garciasta. Napoli-luotsi Rafael Benitez haluaa vahvistusta keskikentälleen on nostanut entisen Benfica-tähden toivelistansa kärkeen.

Miksi toteutuu: Garcia on jäänyt Cityssä pieneen rooliin sekä Roberto Mancinin että Manuel Pellegrinin alaisuudessa. Muutto Italiaan olisi Garcialle mahdollisuus saada säännöllisesti peliaikaa. Sitä hän tarvitsee, jotta hänellä olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia mahtua ensi kesänä Espanjan MM-kisamiehistöön.

Miksi ei toteudu: Garcia on Citylle rotaatiopelaajana arvokas. Manchesteriläisseura haluaa kenties mieluummin lainata pelaajan takaisinkutsuoptiolla.

 Tabloideissa

Manchester United suunnittelee jälleen tarjousta Athletic Bilbaon tähdestä Ander Herrerasta. David Moyes havitteli pelaajaa jo viime kesänä, mutta silloin Unitedin 24 miljoonan euron tarjous hylättiin. Silloin puhuttiin, että tarjousta pitäisi korottaa 30 miljoonaan.

Miksi toteutuu: Unitedin kiinnostus Herreraan ei ole mikään salaisuus. Pelaajaa kiinnostaisi varmasti pelata säännöllisesti Mestarien liigaa. Lisäksi Herrera on laadukas pelintekijä, eli juuri sitä, mitä United tarvitsee.

Miksi ei toteudu: United voi pahoittaa mielensä hintapyynnöstä, etenkin jos se joutuisi aktivoimaan Herrerin sopimuksen ulosostopykälän, joka on 36 miljoonan euron suuruinen.

Hakekaa pois

Yohan Cabaye on vihjannut pohtivansa tulevaisuuttaan kesällä. "Ikävoin Mestarien liiga -pelejä. Pelaan kauden loppuun Newcastlen kanssa ja pohdin asiaa sen jälkeen", Cabaye sanoi RTL:lle. Sekä Liverpool että Arsenal seuraavat tilannetta.

Miksi toteutuu: Kuten Cabaye sanoi, hän haluaa pelata Mestarien liigaa, eikä hän pääse lähellekään sitä Newcastlessa.

Miksi ei toteudu: Newcastle ei halua menettää keskikenttänsä tähteä.

Neuvottelut käynnissä

Tottenham-hyökkääjä Jermain Defoe neuvottelee Toronton kanssa sensaatiomaisesta kuuden miljoonan punnan siirrosta MLS:ään. Defoe harkitsee ilmeisesti tarjousta, joka toisi hänelle 90 000 Englannin punnan suuruisen viikkopalkan.

Miksi toteutuu: Defoe on todennäköisesti parhaat päivänsä nähnyt. Siirto olisi mielenkiintoinen, uusi haaste pelaajalle.

Miksi ei toteudu: Defoe haluaa maksimoida tilaisuutensa pelata ensi kesänä Englannin mukana Brasilian MM-kisoissa, joten hän voi tässä vaiheessa hylätä tarjouksen tai viivyttää siirtoa kesään.