Siirtohuhut: Man Unitedin tavoittelema tähti haukkui seuransa


Tervetuloa Mats?

Manchester United on askeleen lähempänä ykköskohteensa Mats Hummelsin hankintaa. Borussia Dortmund -puolustaja kuvaili joulutauolle Bundesliigan viimeistä edellisenä lähtevää joukkuettaan "säälittäväksi".

Onko lausunto merkki lähdöstä? Se jää nähtäväksi, mutta kun Dortmund-valmentaja Jürgen Kloppkin on tyytymätön, Unitedilla olisi erinomainen tilaisuus hankkia Old Traffordille Unitedin kipeästi kaipaama puolustaja.

Hakekaa pois

Newcastlen keskikenttäpelaaja Moussa Sissoko on tiettävästi Arsenalin kiikarissa. Pelaaja itse on innoissaan: hän on kertonut rakastavansa Gunnersia ja haluavansa pelata seuran paidassa Mestarien liigaa.

Sissoko on hyvä pelaaja, ja sunnuntain Liverpool-ottelun perusteella Arsenalilla olisi miehelle käyttöä. Tilannetta on syytä seurata.

Kolmen kauppa

Real Madrid CF v Cornella - Copa Del Rey: Round of 32 : News Photo

Niin Liverpoolin, Arsenalin kuin Manchester Unitedinkin uskotaan olevan Real Madridin laitapakki Fabio Coentraon perässä. Pari vuotta pienessä roolissa olleelle pelaajalle on annettu lupa etsiä uutta seuraa.

Kuka tarvitsee vasenta pakkia? Ainakin Liverpool ja Man United suosivat tällä hetkellä kolmen miehen puolustuslinjaa. Jäljelle jää Arsenal, jolla on riveissään loukkaantumisherkkä Kieran Gibbs ja Nacho Monreal, joka ei ole kovin hyvä.

Ei asiaa muualle

Harry Redknapp lupasi QPR-faneille, että Charlie Austinia ei pyydä. Viikonloppuna West Bromwichin verkkoon hattutempun iskenyttä englantilaista kohtaan on luonnollisesti kiinnostusta.

Jos kerran Harry niin sanoo...Austinin pitäminen on QPR:n paras mahdollisuus säilyä sarjassa, tavoitteli Redknapp siirtomarkkinoilta mitä veteraaneja tahansa. Ärrillä ei myöskään ole pikkurahan puutetta, joten miksi myydä?

City-loikkari?

Newcastlen huippulupaus Rolando Aarons on sopimusriidoissa seuransa kanssa. Manchester City on havahtunut tilanteeseen ja seuraa 19-vuotiaan tilannetta.

Aarons on mielenkiintoinen lupaus, mutta haluaako hän ottaa riskin seuraavaksi Scott Sinclairiksi päätymisestä? Newcastlessa jatkaminen on paras vaihtoehto-