Siirtohuhut: Manchester City hankkimassa Englannin maajoukkuemiestä


Keskustelupalstoilla

Evertonia ja Englannin maajoukkuetta edustavan lupauksen Ross Barkleyn hankkiminen voi olla suuri askel kohti Manchester Cityn toista peräkkäistä mestaruutta.

20-vuotias Barkley pelasi erinomaisen kauden Evertonissa ja ansaitsi esityksillään paikan Englannin MM-kisaryhmässä. Huhujen mukaan Everton valmistautuu jo elämään ilman omaa kasvattiaan, joka on lähdössä samaan tapaan kuin Wayne Rooney 10 vuotta sitten.

Barkleyn City-siirron kerroin on 4,00.

Tabloideissa

Liverpoolin shoppailukausi ei osoita päättymisen merkkejä. Seura aikoo käyttää osan Luis Suarezin myynnistä saamistaan rahoista Queen's Park Rangers -hyökkääjä Loic Remyyn.

Remyllä on sopimuksessaan pykälä, joka sallii siirron Mestarien liigaa pelaavaan joukkueeseen 8,5 miljoonalla punnalla. Hyvän lainakauden Newcastlessa pelanneelle Remylle on varmasti kysyntää.

Arsenal on kertoimella 2,00 ykkössuosikki Remyn tulevaksi seuraksi. QPR:ään jäämisen kerroin on 2,25 ja Liverpooliin siirtymisen kerroin 3,00.

Neuvottelut käynnissä

Crystal Palace on päässyt jo sopuun kahden viime kaudella Valioliigassa vakuuttaneen pelaajan nykyseuran kanssa.

Cardiff Cityn Frazier Campbell ja Tottenhamin Gylfi Sigurdsson neuvottelevat Palacen kanssa. Seurat ovat siis jo päässeet sopuun siirtosummasta. Campbell maksaa Palacelle noin 600 000 puntaa, Sigurdsson kahdeksan miljoonaa.

Kerroin Palacen sijoittumiselle sarjataulukon ylemmälle puoliskolle on 5,00.

Kaupat tehty

Swansea-hyökkääjä Michu siirtyy Napoliin koko kauden mittaiselle lainalle.

Michu pelasi Valioliigassa hyvän debyyttikauden 2012-13, mutta loukkaantuminen häiritsi viime kautta. Nyt hyökkääjä siirtyy siis Italiaan aikeenaan pysyvä siirto.

Napolin Serie A -mestaruuden kerroin on 6,50 ja Mestarien liigan voittokerroin 50,00.

Lyö vetoa kesäsiirroista täällä!