Siirtohuhut: manchesteriläiset Barcelona-tähden perässä


Keskustelupalstoilla

Manchesterilaisseurat City ja United kilpailevat Barcelonan ja Kroatian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Ivan Rakiticin palveluksista. Rakitic siirtyi Camp Noulle kesällä Sevillasta, mutta on jo nyt kyllästynyt vähäiseen peliaikaansa. Rakiticin kauppahinnaksi spekuloidaan noin 20 miljoonaa puntaa (25 miljoonaa euroa).

Kumpi seura sopisi paremmin? Rakitic vahvistaisi sekä Cityä että Unitedia. Frank Lampard ei kuitenkaan ole Citylle pitkän aikavälin ratkaisu, joten Etihad Stadiumilla keskikentällä olisi lähes valmis ruutu tarjolla.

Yksi kahden hinnalla?

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on valmis luopumaan sekä Galatasarayn kiikarissa olevasta Emmanuel Adebayorista että Interin tavoittelemasta Roberto Soldadosta. Kaksikosta saatavat punnat luotsi on valmis investoimaan Porton Jackson Martineziin.

Hyvät kaupat? Kyllä, mutta suunnitelma kuulostaa tässä vaiheessa kaukaa haetulta. Spurs todennäköisesti myy joko Adebayorin tai Soldadon, mutta on aivan eri asia, riittävätkö pohjoislontoolaisten muskelit houkuttelemaan Martinezin pois Mestarien liigaa pelaavasta Portosta.

Tabloideissa

Manchester City FC v AS Roma - UEFA Champions League : News Photo

Ashley Cole saattaa pikaisesti palata AS Romasta Valioliigaan. Crystal Palace haluaisi Colen lainalle. Jo 15 vuotta sitten Cole piipahti Selhurst Parkilla lainalla Arsenalista.

Ei kai sentään? Ei. Neil Warnockin alaisuudessa pelaaminen tuskin on käynyt Colen mielessä. Romassa peliaikaa ei ole tullut, mutta jos laitapakki jättää Giallorossin, hänen tavoitteensa on varmasti Palacea korkeammalla.

Lainapesti

Manchester United -lupaus Adnan Januzaj'n ja David Moyesin tiet ovat jälleen risteämässä. Moyesin uusi seura Real Sociedad haluaisi tiettävästi belgialaisen lainalle.

Hyvät kaupat? Kyllä. Moyes ei menestynyt Unitedissa, mutta hän antoi Januzaj'lle vastuuta. Louis van Gaalin alaisuudessa nuorukainen on saanut vaihtelevasti peliaikaa, joten minuutteja on haettava muualta.

Kaupat tehty?

Liverpool on tiettävästi sopinut hankkivansa Malagan Guillermo Ochoan kolmella miljoonalla punnalla. Meksikon MM-tähti korvaisi virhealttiin Simon Mignoletin. Ochoa alkoi seurata Liverpoolia Twitterissä, ja se riittää nykymaailmassa vahvistamaan siirtohuhuja.

Hyvät kaupat? MM-kisoissa Ochoa oli käytännössä ohittamaton. Jos Liverpool saisi riveihinsä silloisen Ochoan, kyseessä olisi ilman muuta loistosiirto. Ochoa on kuitenkin ollut tällä kaudella Malagassa kakkosmaalivahti. Sen on pakko herättää huolta Merseysidella.

Lyö vetoa siirtomarkkinoista täällä!