Siirtohuhut: Messi sensaatiomaisesti Chelseaan?


Keskustelupalstoilla

Tottenham haluaa Aston Villan keskikenttäpelaaja Fabian Delphin kolmella miljoonalla punnalla.

Delphin Villa-sopimus päättyy kesällä, joten Spurs aikoo testata Villaa maltillisella tarjouksella. Myös Liverpool on kiinnostunut Delphistä. Aston Villan pelkona on, että pelaaja lähtee kesällä ilmaiseksi.

Siirtohuhuissa

Micah Richardsin huhutaan palaavan Valioliigaan Chelsean paidassa.

Richardsista tulee kesällä vapaa agentti, kun hänen lainansa Fiorentinassa päättyy. Viola on jo tarjonnut pitkää jatkosopimusta, ja myös Interin kerrotaan olevan kiinnostunut. Jose Mourinho kuuluu Richardsin ihailijoihin, joten Chelseakin saattaa tehdä tarjouksen.

Messi Lontooseen?

Lionel Messi on herättänyt villejä spekulaatioita tulevaisuudestaan, sillä hän alkoi seurata Instagramissa Chelseaa sekä sen pelaajistoon kuuluvia Cesc FabregasiaFelipe Luisia ja Thibaut Courtoisia.

Kyseessä saattaa hyvinkin olla vain Messin pilailua. Barcelonaa ympäröivä kaaos ja nelinkertaisen Ballon d'Or -voittajan ja valmentaja Luis Enriquen huhutut viileät välit huomioiden on kuitenkin outoa, että Messi alkoi seurata Chelseaa juuri nyt. Toisaalta Messi seuraa myös Beyoncea, joten otetaan nyt ihan rauhallisesti.

Lähtökuopissa

Swansea-hyökkääjä Wilfried Bony on ilmoittanut seuralleen, että hän olisi kiinnostunut siirtymään Mestarien liigaa pelaavaan seuraan tässä kuussa.

Bony on tulikuumaa kauppatavaraa, johon Liverpoolin ja Tottenhamin rahkeet eivät tämän ilmoituksen perusteella riitä. Manchester City lienee kisan keulilla, mutta myös Real Madrid on kiinnostunut. Bony saattaa maksaa jopa 30 miljoonaa puntaa (38 miljoonaa euroa).

Saalis napattu

Leicester City on lähellä vahvistaa Kroatian maajoukkuehyökkääjä Andrej Kramaricin hankinnan.

Viikko sitten Kramaric näytti olevan menossa Chelseaan. Pelaaja teki kuitenkin viisaan päätöksen ja välttää näin lainasiirron Chelsean yhteistyöseura Vitesseen. Sen sijaan Kramaric saanee säännöllisesti peliaikaa Leicesterissä. Kettujen säilyminen voi olla kiinni 23-vuotiaan onnistumisesta.