Siirtohuhut: Moyes tavoittelee Bainesia


Keskustelupalstoilla

Liverpool on kiinnostunut Paris Saint-Germainin puolustaja Mamadou Sakhosta, jonka jatkosopimusneuvottelut ovat jumissa. Sakho ei saanut Carlo Ancelottin alaisuudessa vakiopaikkaa avauskokoonpanossa. Puolustaja toivoo siirtoa pois Pariisista, vaikka Ancelotti lähtikin Real Madridin peräsimeen. Liverpool saa kuitenkin kilpailla Sakhosta Napolin kanssa.

Tabloideissa

Everton on hylännyt Manchester Unitedin tekemän 12 miljoonan punnan tarjouksen Leighton Bainesista. David Moyes haluaa luottopakkinsa mukaansa Old Traffordille.

Everton ei halua myydä Bainesia, mutta huhu on silti herättänyt kysymyksiä Patrice Evran tulevaisuudesta Unitedissa.

Hakekaa pois

Manchester Cityn vasen pakki Aleksandar Kolarov saattaa seurata Carlos Teveziä Juventukseen. Italiassa maineeseen noussut serbialainen ei tyydy paikkaan Gael Clichyn varamiehenä. Pelaaja on vihjannut olevansa valmis siirtymään, ja Juve on tavoitellut puolustajaa jo pitkään.

"Olen tyytyväinen Cityssä, mutta haluan pelata säännöllisesti, kuten sanoin jo Roberto Mancinille", Kolarov sanoi. "Olen yhteyksissä agenttiini ja lähiaikoina selviää, mitä tapahtuu. Raha ei ratkaise kaikkea, eikä palkan tarkistaminen ole minulle ongelma. Haluan yksinkertaisesti avauskokoonpanopaikan."

Neuvottelut käynnissä

Crystal Palace on päässyt Peterborough'n kanssa sopimukseen Dwight Gaylen siirrosta Valioliiga-nousijan paitaan. Kauppahinta on noin kuusi miljoonaa puntaa. Palace ei ole vielä korvannut tähtipelaajaansa Wilfried Zahaa, joka siirtyy Manchester Unitediin. Manageri Ian Holloway on joka tapauksessa tyytyväinen saatuaan riveihinsä hyökkääjän, sillä Glenn Murray on joka tapauksessa alkukauden sivussa loukkaantumisen takia. Gayle ei ole vielä läpäissyt lääkärintarkastusta ja sopinut henkilökohtaisista ehdoista. Siirron toteutuessa hyökkääjästä tulee Palacen ennätyshankinta.

Lyö vetoa kuumista kesäsiirroista täällä!