Siirtohuhut: Real Madridiin taas yksi Galactico


Ulos ei ole asiaa

Borussia Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp on tyrmännyt englantilaismedian huhut, joiden mukaan puolustaja Mats Hummels on lähellä siirtoa Manchester Unitediin.

Miksi: Hummels on juuri sellainen kokenut, johtava puolustajatyyppi, jollaiset menestyvät Englannissa. Hummelsin hankinta on Unitedin avaintavoitteita siirtomarkkinoilla.

Miksi ei: Klopp teki asiansa selväksi. "Sekä Hummels että (Marco) Reus pysyvät täällä. Ei ole mitään merkkiä siitä, että he haluaisivat muualle. Puhuttiinko huhuissa myös 16 miljoonan punnan siirtosummasta? Kun lehdet kirjoittelevat sellaisista summista, tiedät, että juttu on roskaa."

Kerroin Hummelsin siirtymiselle Unitediin on 4,00.

Keskustelupalstoilla

Leicester City haluaa tuoda entisen Chelsea-pelaaja Florent Maloudan takaisin Valioliigaan.

Miksi: Keskikenttäpelaajalla on paljon kokemusta, ja juuri sitä manageri Nigel Pearson Kettujen ryhmään haluaa.

Miksi ei: Maloudan Trabzonspor-sopimusta on vielä vuosi jäljellä. Onko 34-vuotias pelaaja sitä paitsi liian vanha huippusarjaan?

Tabloideissa

Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal suunnittelee 17 miljoonan punnan (21,5 miljoonan euron) tarjousta Daley Blindistä, joka pelasi vakuuttavat MM-kisat Hollannin paidassa.

Miksi: Blind on monipuolinen pelaaja, joka voi pelata vasempana pakkina, keskikentän laidalla tai puolustavana keskikenttäpelaajana. Blind pelaisi mielellään tutun, häntä arvostavan maanmiehensä alaisuudessa.

Miksi ei: Blind on haluttua tavaraa. Lisäksi Ajax pelaa Mestarien liigaa, ja Blind haluaa olla mukana.

Neuvottelut käynnissä

Liverpool on hyväksynyt Sunderlandin 14 miljoonan punnan tarjouksen Fabio Borinista.

Miksi: Borini ratkaisi viime kaudella maalillaan Black Catsin säilymisen Valioliigassa. Pelaaja on hyvissä väleissä manageri Gus Poyetin kanssa.

Miksi ei: Borini on tiettävästi päättänyt harkita tarkasti seuraavaa siirtoaan. Hän saattaa jäädä Liverpooliin taistelemaan peliajasta.

Kaupat tehty

James Rodriguez on askeleen päässä siirrosta Real Madridiin. Rodriguez on läpäissyt lääkärintarkastuksen, ja 80 miljoonan euron kauppa Monacosta Los Blancosiin on enää sinettiä vailla. MM-kisojen maalikuninkuuden voittanut Rodriguez esitellään kannattajille tänään.