Siirtoikkuna: Old Traffordin kansansuosikille lähtöpassit


Tabloideissa, osa 1

Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal on antanut Danny Welbeckille luvan etsiä uutta seuraa. Ainakin Tottenhamin ja Arsenalin uskotaan olevan kiinnostunut 15 miljoonan punnan arvoisesta hyökkääjästä.

Analyysi: Uutinen Welbeckin todennäköisestä lähdöstä ei ole miellyttänyt Unitedin faneja. Tottenhamissa olisi kuitenkin tarjolla Welbeckin janoamaa peliaikaa.

Tabloideissa, osa 2

Arsenal on valmis tekemään tarjouksen West Hamin ja Uuden-Seelannin maajoukkueen puolustaja Winston Reidistä, jonka Hammers-sopimus on katkolla kauden päätteeksi.

Analyysi: Reid on jo pitkään ollut aliarvostettu, mutta Arsenalissa Laurent Koscielny, Per Mertesacker ja todennäköisesti Calum Chambers olisivat Reidin edellä nokkimisjärjestyksessä. Tässä kohtaa siirto ei kannata.

Tabloideissa, osa 3

Manchester Cityn puolustaja Matija Nastasicille ei riitä vastuuta Eliaquim Mangalan saapumisen jälkeen. Nastasic kiinnostaa sekä Juventusta että AS Romaa.

Analyysi: Serbialainen tarvitsee siirron, jotta lupaava ura ei lähtisi sivuraiteelle. Kumpi tahansa Serie A -jättiläinen olisi sopiva seura.

Neuvottelut käynnissä

Mario Balotellin yllätyssiirto Liverpooliin on askeleen lähempänä. Seura on käynyt Balotellin agentin kanssa neuvotteluita, joita kutsuttiin mediassa menestyksekkäiksi. Siiron odotetaan varmistuvan viikonloppuna.

Analyysi: Mitkä kaupat! 20 miljoonaa euroa on ryöstöhinta omalaatuisesta hyökkääjästä, joka tulee myymään Anfieldilla lipun jos toisenkin.

Kaupat tehty

Kreikkalaishyökkääjä Georgios Samaras on siirtynyt ilmaissiirrolla West Bromwich Albioniin. Samaras palaa Valioliigaan kuuden Celtic-vuoden jälkeen.

Analyysi: Samaras oli lähinnä pelaaja, joka ei kelvannut muille. Ei kenties se kaikkein loisteliain sainaus.

Lyö vetoa siirtomarkkinoista täällä!