Siirtouutiset: Arsenal ja Manchester United taistelevat saksalaistähdestä


Keskustelupalstoilla

Chelsean on tarjottava Radamel Falcaosta 80 miljoonaa puntaa. Toinen vaihtoehto on Fernando Torresin tai Demba Ban lähettäminen Monacoon osana kauppaa.

Miksi toteutuu: Chelsea on osoittanut, että raha ei ole ongelma, kun se haluaa pelaajan. Jose Mourinho ehdottomasti haluaa Falcaon.

Miksi ei toteudu: Edes Chelsea ei maksaisi tätä summaa pelaajasta, jonka syntymätodistuksesta on esitetty erilaisia näkemyksiä vuoden aikana. Vaihtokauppa ja väliraha -mallilla siirtoja tehdään hyvin harvoin.

Tabloideissa

Arsenal on osoittanut kiinnostusta Karim Benzemaan, joten Real Madrid on nostanut Luis Suarezin ostoslistansa kärkeen.

Miksi toteutuu: Suarez on täysin pysäyttämättömässä iskussa. Hän muodostaisi Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen kanssa täysin ylivoimaisen kärkikolmikon.

Miksi ei toteudu: Suarez pelaa niin hyvin, että Liverpool voi oikeutetusti käyttää Balen siirtosummaa mittapuuna. Löytyykö Realin taskuista uudet sata miljoonaa puntaa?

Tabloideissa, osa 2

Arsenal ja Manchester United ovat valmiita kilpailemaan Borussi Dortmundin keskikenttäpelaaja Ilkay Gündoganista.

Miksi toteutuu: Toiset keräävät postimerkkejä, Arsene Wenger keskikenttäpelaajia. Manchester United tarvitsee kipeästi vahvistuksia keskustaan.

Miksi ei toteudu: Toisen huhun mukaan Gündoganin siirtyminen Real Madridiin on käytännössä varmaa.

Ei kauppoja

Manchester Unitedin kesällä havittelema Ander Herrera on ilmoittanut jäävänsä Athletic Bilbaoon.

Miksi toteutuu: Bilbao on huippuiskussa La Ligassa ja tavoittelee paikkaa Mestarien liigassa. Kesällä United piti Herreran sopimuksen ulosostopykälää liian hintavana.

Miksi ei toteudu: David Moyes tarvitsee epätoivoisesti keskikenttäpelaajaa pelastaakseen Unitedin kauden. Hän on valmis maksamaan ylihintaa.