Siirtouutiset: Arsenal-puolustaja alennusmyynnissä


Double trouble

Fulham on valmis syventämään West Hamin tuskaa ja hankkimaan sekä Ravel Morrisonin että Mohamed Diamen toiselle puolelle Lontoota halpaan 7,5 miljoonan punnan yhteishintaan.

Miksi toteutuu: Fulham-manageri Rene Meulensteen teki Morrisonin kanssa yhteistyötä Manchester Unitedissa. Diamen sopimuksessa on 3,5 miljoonan punnan ulosostopykälä.

Miksi ei toteudu: Näin kunnianhimoiset tuplasiirrot toteutuvat harvoin. West Hamin kannalta ei olisi mitään järkeä vahvistaa toista putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta.

Tabloideissa

Arsenalin oikea pakki Bacary Sagna lähtee Arsenalista tammikuussa ja siirtyy neljällä miljoonalla punnalla Roberto Mancinin luotsaamaan Galatasarayhin.

Miksi toteutuu: Ranskalaisen sopimus päättyy kesällä, joten tämä siirtoikkuna lienee viimeinen mahdollisuus saada hänestä siirtokorvaus. Arsenal saattaa myös olla vahvistuksen perässä.

Miksi ei toteudu: Arsenal pelaa hyvää kautta ja Sagna on vakioavauskokoonpanon pelaaja. Miksi Arsenal ei odottaisi kesään, vaikka sopimus päättyykin?

Hyökkääjä haussa

Arsenal tarkkailee Roman 22-vuotiasta hyökkääjää Mattia Destroa, sillä lontoolaisten hyökkääjäosasto kärsii enenevässä määrin loukkaantumisista.

Miksi toteutuu: Italian alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja ei saa vastuuta Romassa ja Arsenal tarvitsee kipeästi hyökkääjää. Pelkkä lainasiirtokin olisi järkevä.

Miksi ei toteudu: Wenger on tunnetusti pihi rahan kanssa. Hän suostuu vain läpikotaisin harkittuun siirtoon, joka saisi tarjota jotain myös pitkällä tähtäimellä.

Kilpakosijat

Chelsea ja Inter kilpailevat puolustaja Kurt Zoumasta. Ranskan maajoukkuevalmentaja Didier Deschamps on povannut Zoumasta tulevaa Ranskan maajoukkuekapteenia.

Miksi toteutuu: John Terryn kaltaiset pelaajat ikääntyvät, joten Chelsean on nuorennettava puolustustaan lähivuosina. Zouma sopisi kuvioon täydellisesti.

Miksi ei toteudu: Jose Mourinho on aiemmin sanonut, ettei hän hanki tammikuussa ketään. Chelsealla on jo nyt enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja peräpäähän.