Siirtouutiset: Bale hinkuu Real Madridiin


Keskustelupalstoilla

Wayne Rooney joutunee toiveistaan huolimatta jäävään Manchester Unitediin, joten United lähtee tähänkin kauteen neljän tähtihyökkääjän (tai siis kolmen tähtihyökkääjän ja Danny Welbeckin) voimin. Paitsi jos Javier Hernandez päätyy Valenciaan, joka on tiettävästi kiinnostunut meksikolaisesta.

Tabloideissa

Manchester Unitedin ostoslistan kärkinimi on puolestaan nykyisessä seurassaan matkalla kohti ulko-ovea. Cesc Fabregasin agentti on lehtitietojen mukaan tavannut Unitedin edustajia ja kertonut, että Fabregas olisi valmis vaihtamaan maisemaa.

Tarjous pöydällä, osa 1

Real Madrid on tehnyt Tottenham-laituri Gareth Balesta tarjouksen, jonka uskotaan olevan arvoltaan jopa yli 80 miljoonaa puntaa. Lontoolaisseura viskasi tarjouksen ensivilkaisulla silppuriin. Se ei miellytä walesilaista, jonka odotetaan vaativan siirtoa lähipäivinä. Ja saaga jatkuu...

Tarjous pöydällä, osa 2

Newcastle Unitedissa toivotaan, että Lyonille tehty 6,9 miljoonan punnan tarjous riittää Bafetimbi Gomisin naaraamiseen. Ranskan maajoukkuehyökkääjästä odotetaan ratkaisua tehottomuusongelmaan, joka iski viime kaudella Demba Ban lähdön jälkeen.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!