Siirtouutiset: Balotelli palaamassa Valioliigaan?


Keskustelupalstoilla

Paris Saint-Germain seuraa Tottenhamin oikeaa laitapakkia Kyle Walkeria. PSG haluaa Walkerin riveihinsä tässä kuussa.

Miksi toteutuu: PSG:n asioista hyvin perillä oleva Le Parisien -lehti kertoi, että seura pitää Walkeria ihanteellisena korvaajana loukkaantuneelle Christophe Jalletille.

Miksi ei toteudu: Onko Kyle Walker oikeasti ihan niin hyvä?

Tabloideissa, osa 1

Arsenalin Theo Walcott on loppukauden sivussa loukkaantumisen takia, joten lontoolaiset tavoittelevat Real Madrid -hyökkääjä Alvaro Morataa puolen vuoden lainalle entistä kiihkeämmin.

Miksi toteutuu: Sekä Morata että Arsenal ovat kiinnostuneita, ja Gunners on tiettävästi valmis maksamaan vuokrana kaksi miljoonaa puntaa.

Miksi ei toteudu: Morata on Realille Karim Benzeman varamies, eikä Los Blancos halua päästää häntä edes lainalle.

Tabloideissa, osa 2

Mario Balotellin kerrotaan tekevän paluuta Valioliigaan ja ex-luotsinsa Jose Mourinhon alaisuuteen Chelseaan.

Miksi toteutuu: Balotelli pelasi Mourinhon alaisuudessa Interissä. Kaksikon välille muodostui läheinen suhde. Balotelli voisi olla Chelsean kovasti havittelema tähtihyökkääjä.

Miksi ei toteudu: Balotelli väittää, ettei ole kiinnostunut maisemanvaihdosta. "Jatkan Milanissa. Minun täytyy valmistautua MM-kisoihin ja pitää pääni kylmänä", hyökkääjän kerrotaan sanoneen.

Neuvottelut käynnissä

Jermain Defoe on lähellä siirtoa MLS:n Toronto FC:hen. Erään luotettavan torontolaislähteen mukaan siirto on lähellä, muttei vielä varma.

Miksi toteutuu: On ilmeisen vaikea kieltäytyä tarjouksesta, jonka myötä pelaajasta tulisi Toronto FC:n tähti ja yksi MLS:n keulakuvista.

Miksi ei toteudu: Merkitsisivätkö jäähyväiset Valioliigalle myös jäähyväisiä Defoen MM-kisahaaveille?