Siirtouutiset: Benteke jätti siirtopyynnön


Keskustelupalstoilla


Internet-spekulaatioiden mukaan West Ham tavoittelee laitahyökkääjä Stewart Downingia. 28-vuotias Downing ei ole lyönyt läpi Liverpoolissa, ja Brendan Rodgers on avoin ostoehdotuksille. Liverpool ei kuitenkaan tule saamaan Downingista läheskään sitä 20 miljoonaa puntaa, jonka se maksoi pelaajasta Aston Villalle vuonna 2011.

Tabloideissa, osa 1

 

Newcastle United on tarjonnut QPR:lle kuutta miljoonaa puntaa ja Steven Tayloria vaihdossa Loic Remystä. Ranskalainen pelasi hienon kauden Loftus Roadilla, vaikka kärsikin henkilökohtaisista ongelmista kentän ulkopuolella eikä pystynyt pelastamaan Ärriä putoamiselta. Remy haluaa jatkaa Valioliigassa, ja Newcastle voi olla erittäinkin kiinnostunut, koska karuselli pyörii vinhaa vauhtia. Newcastle on nimittäin aiemmin ollut Darren Bentin perässä, mutta nyt Bentin on ehkä jäätävä Aston Villaan, koska Christian Benteke jätti siirtopyynnön.

Tabloideissa, osa 2


Jos Barcelona ei saa naarattua riveihinsä Thiago Silvaa, seura kääntää katseensa toiseen Brasilian maajoukkuemieheen eli Chelsean David Luiziin. Paris Saint-Germainin kapteeni Silva on jo pitkään ollut Barcan kiikarissa, mutta PSG:llä ei ole halukkuutta myydä 28-vuotiasta puolustajaansa. Barcelona-valmentaja Tito Vilanovalle Luiz on plan B, mikäli José Mourinho on valmis myymään pelaajan.

Hakekaa pois

Christian Benteken eilinen päätös jättää Aston Villalle virallinen siirtopyyntö saattaa olla se pala dominosta, joka laittaa Englannin kesämarkkinat toden teolla pyörimään. Benteke ei matkusta Villan mukana perjantaina Saksan Paderborniin, kun joukkue aloittaa harjoitusleirinsä. Se on suuri pettymys manageri Paul Lambertille. Ennakkotietojen mukaan Benteke saattaa olla matkalla Chelseaan, joka yhdistettiin belgialaiseen maanantaina. Myös Tottenham on seurannut maajoukkuehyökkääjää. Tilanne on erittäin mielenkiintoinen ja saattaa muuttua nopeastikin tämän viikon aikana.

Neuvottelut käynnissä


Hyökkääjä Jermaine Beckfordin siirto Leicester Citystä Boltoniin on varmistumassa. Beckford vietti suurimman osan viime kaudesta lainalla Huddersfieldissä, sillä Leicesterissä vastuuta ei herunut. Monen viikon huhumyllyn jälkeen Beckford näyttää päätyvän Reebok Stadiumille. 29-vuotiaan pelaajan siirtosumman huhutaan olevan miljoona puntaa.

Lyö vetoa kesän kohusiirroista täällä!