Siirtouutiset: Chelsea lähellä kolumbialaistähden hankintaa


Keskustelupalstoilla

Manchester City aikoo tehdä tammikuussa tarjouksen Real Madridissa koirankoppiin ajautuneesta Iker Casillasista.

Miksi toteutuu: Ei ole mikään salaisuus, että City-manageri Manuel Pellegrini etsii maalivahtia. Casillas on huippuluokan maalivahti, jolle City olisi hyvä mahdollisuus saada ura takaisin raiteilleen.

Miksi ei toteudu: Casillas on Madridissa seuraikoni penkilläkin. Onko hän valmis luopumaan statuksesta?

Tabloideissa, osa 1

Liverpool aikoo tehdä Luis Suarezille historiallisen viiden vuoden jatkosopimustarjouksen. Tähtihyökkääjä yritetään pitää Anfieldillä erittäin rahakkaan sopimuksen turvin.

Miksi toteutuu: Liverpoolin seurajohdossa vaikuttava Ivan Ayre on jo matkustanut Barcelonaan tapaamaan Suarezin agentin. Liverpool tekee siis kaikkensa pitääkseen pelaajan.

Miksi ei toteudu: Kaikki riippuu siitä, pääseekö Liverpool ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Jos pääsee, Suarez todennäköisesti jatkaa. Jos ei pääse, Suarez lähtee Barcelonaan, Real Madridiin tai johonkin muuhun Euroopan huippuseuraan.

Pelaako Suarez Liverpoolissa vielä tammikuun jälkeen? Lyö vetoa täällä! 

Tabloideissa, osa 2

Tottenham aikoo lähestyä Juventusta ajatuksenaan lainata hyökkääjä Mirko Vucinic kauden loppuun asti ulottuvalla sopimuksella.

Miksi toteutuu: Vucinic on ajautunut Juvessa sivuraiteelle loukkaantumisten takia. Spurs tarjoaisi säännöllistä peliaikaa.

Miksi ei toteudu: Juventuksen uskotaan halajavan vakituista siirtoa, mikä taas ei kiinnosta Tottenhamia.

Neuvottelut käynnissä

Interin kolumbialaiskeskikenttä Fredy Guarin on pelaajan agentin mukaan lähellä siirtoa Chelseaan.

Miksi toteutuu: Manageri Jose Mourinho ei ole tehnyt montaakaan pelaajahankintaa palattuaan Chelseaan. Nyt portugalilainen haluaa lisävahvistusta keskikentälle.

Miksi ei toteudu: Chelsealla on jo nyt tukuttain keskikenttäpelaajia. Marco van Ginkel, Kevin de Bruyne, John Obi Mikel, Michael Essien tai edes Juan Mata eivät mahdu avauskokoonpanoon!