Siirtouutiset: Chelsea sopimukseen La Liga -tähden kanssa?


Keskustelupalstoilla

 

Juan Matan hankkinut Manchester United jatkaa shoppailujaan tavoittelemalla Southamptonin nuorta laitapakkia Luke Shawta.

Miksi toteutuu: United tarvitsee vahvistusta puolustuksen vasemmalle laidalle, sillä Patrice Evra alkaa näyttää ikäiseltään ja Alexander Büttnerin taso ei riitä. Shaw olisi sitä, mitä United etsii.

Miksi ei toteudu: Southampton vaatii varmasti jättisummaa Shawsta, josta on pikavauhtia tullut yksi Valioliigan halutuimmista nuorista pelaajista. United käytti juuri paljon rahaa Mataan, joten seura saattaa odottaa kesään ennen seuraavaa suursatsausta.

Tabloideissa

 

Chelsea ja Atletico Madrid ovat tehneet sanallisen sopimuksen, jonka mukaan Atleticon paras maalintekijä Diego Costa siirtyy kesällä Lontooseen.

Miksi toteutuu: Blues tarvitsee huippuhyökkääjän, ja Costa on sellainen. Brasilialaissyntyinen Espanjan maajoukkuemies on ollut loistava tämän kauden La Ligassa. Hänet on kuin luotu Valioliigaan.

Miksi ei toteudu: Costa on tehnyt selväksi haluavansa vaihtaa kansalaisuutta. Hän saattaa haluta jäädä Espanjaan, sillä hyvät esitykset MM-kisoissa voisivat saada Barcelonan ja Real Madridin kilpailemaan hyökkääjästä.

Uusi mies kiikariin

 

Chelseaan suuntaava Mohamed Salah jäi Liverpoolilta saamatta, joten seura on kääntänyt katseensa kahteen keskikentän keskustan pelaajaan: Atletico MAdridin Saul Nigueziin (kuvassa keskellä) ja Benfican Andre Gomesiin.

Miksi toteutuu: Liverpoolilla ei ole juuri vaihtoehtoja keskikentän keskustaan, joten yhden nuoren lahjakkuuden hankkiminen olisi viisas veto. Gomes on todennäköisesti halvempana pelaajana uskottavampi vaihtoehto.

Miksi ei toteudu: Tällä hetkellä Rayo Vallecanossa pelaava Niguez on suuressa arvossa ja monien Mestarien liigaa pelaavien seurojen kiikarissa. Benfica myi juuri Nemanja Maticin Chelseaan, eikä seura halua enää myydä Gomesia.

Muuttoautoa ei tarvita

 

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Lewis Holtby jää Pohjois-Lontooseen. Pelaajan tyttöystävä nimittäin vahvisti muuttavansa Lontooseen.

Miksi toteutuu: Holtby on selvästi kotiutunut Spursiin. Hän on selvästi valmis jatkamaan kovaa työntekoa, jotta manageri Tim Sherwood soisi paikan kokoonpanossa. Spurs ei halua lähettää Holtbya uudelle lainalle Schalkeen, sillä sen seurauksena verivihollinen Arsenal saattaisi hankkia Julian Draxlerin.

Miksi ei toteudu: Holtby saattaa asua Lontoossa, mutta lähteä silti lainalle isomman vastuun toivossa. Fulhamille ja West Hamille Holtby kelpaisi varmasti.