Siirtouutiset: Chelsea tekemässä sensaatiomaista tarjousta Falcaosta


Keskustelupalstoilla

Manchester United harkitsee vaihtokauppaa, jossa Shinji Kagawa lähtisi Galatasarayhin ja United saisi Wesley Sneijderin.

Miksi toteutuu: Sneijder on ollut jo pitkään Unitedin kiikarissa. Galatasaray saattaisi suostua kauppaan, jos se saisi Kagawan kaltaisen laatupelaajan vaihdossa.

Miksi ei toteudu: Galatasaray on mukana Mestarien liigan jatkopeleissä, ja Sneijderilla on joukkueessa iso rooli. Olisiko siirrossa järkeä kenenkään kannalta?

Tabloideissa, osa 1

Chelsea suunnittelee sensaatiomaista tarjousta Monaco-hyökkääjä Radamel Falcaosta. Kauppahinta olisi noin 46 miljoonaa puntaa, eli 57,4 miljoonaa euroa.

Miksi toteutuu: Fernando Torresin, Samuel Eto'on ja Demba Ba'n maalijyvä on ollut kadoksissa tällä kaudella. Jose Mourinho haluaa luotettavan hyökkääjän.

Miksi ei toteudu: Falcao oli Monacon kesän tähtihankinta, eikä seura halua päästää häntä pois näin nopeasti.

Tabloideissa, osa 2

Arsenalin kykyjenetsijät tarkkailevat Atletico Madrid -kärki Diego Costaa. Hyvävireisestä brassista on tarkoitus tehdä tarjous tammikuussa.

Miksi toteutuu: Arsenalin riveissä uskotaan, että yksi huippuhyökkääjä lisää riittää Valioliigan mestaruuteen. Gunners olisi siis valmis pulittamaan 32 miljoonaa puntaa, mikä aktivoisi Costan sopimuksessa olevan ulosostopykälän.

Miksi ei toteudu: Atletico pelaa loistavaa kautta, ja Costa on ollut menestyksessä avainroolissa. Miten hän hyötyisi siirrosta Arsenaliin?

Neuvottelut käynnissä

Everton-puolustaja John Heitinga on valmis siirtymään tammikuussa Merseysidelta Serie A:ssa tappioitta etenevään AS Romaan.

Miksi toteutuu: Heitinga ei ole saanut juuri vastuuta Roberto Martinezin alaisuudessa. Hän haluaa säännöllistä peliaikaa.

Miksi ei toteudu: Romalla on jo vakiintunut puolustuslinja. Fiorentina, jonka kerrotaan myös olevan kiinnostunut, olisi parempi vaihtoehto.