Siirtouutiset: Chelsean tarjous Cavanista hyväksytty?


Keskustelupalstoilla


Ilmassa on paljon spekulaatioita, jotka vievät David Luizia Chelseasta Mestarien liigan voittaja Bayern Münchenin riveihin. Bayernin uusi valmentaja Josep Guardiola arvostaa brassipuolustajan korkealle. Myös Paris Saint-Germain on tiettävästi kiinnostunut. Bayernin puolustuslinjassa pelaa jo brassipelaaja Dante. Nyt Guardiola pyrkii vahvistamaan puolustustaan ennen kuin Bayern lähtee puolustamaan Mestarien liigan, Bundesliigan ja Saksan cupin voittojaan. Kerroin Luizin siirrolle Bayern Müncheniin on 20,00.

Tabloideissa

Tottenham on tehnyt 17 miljoonan punnan eli noin 20 miljoonan euron tarjouksen Espanjan maajoukkuehyökkääjä Roberto Soldadosta, jos lehtitietoihin on uskominen. 28-vuotiaan Valencian kärkimiehen sopimus päättyy vuonna 2017 ja siinä on 26 miljoonan punnan (30 miljoonan euron) ulosostopykälä. Spurs kuitenkin uskoo saavansa Soldadon halvemmalla, koska Valencia on talousvaikeuksissa. Viime kaudella Soldado teki kaikki kilpailut mukaanlukien 31 maalia 46 ottelussa. Hän on tiettävästi noussut Andre Villas-Boasin ostoslistan kärkeen, sillä Tottenhamin kiinnostus Internacional-hyökkääjä Leandro Damiaoon on ilmeisesti laimennut.

Päivän Bale


Eteenpäin on menty! Gareth Bale on ensimmäistä kertaa itse ruokkinut spekulaatioita, jotka vievät häntä Real Madridiin. Bale sanoi Esquire-lehden haastattelussa "suosivansa espanjalaista jalkapalloa".

"Pidän espanjalaisesta futiksesta enemmän kuin muiden maiden jalkapallosta. Heidän pelityylinsä on erittäin tekninen ja palloa pidetään paljon. Spursilla on aina ollut vaikeuksia espanjalaisia joukkueita vastaan."

"Sanoisin siis, että espanjalainen jalkapallo on parasta futista mitä minä olen nähnyt. Haluaisin tietysti kokeilla pelata jossakin muussa liigassa tulevaisuudessa. Jokainen pelaaja haluaa päästä mahdollisimman pitkälle ja kokeilla eri asioita. Tulevaisuus näyttää, mitä eteen tulee. Olen erittäin kiinnostunut ainakin kokeilemaan ulkomailla."

Hakekaa pois


Wigan-hyökkääjä Arouna Kone on vihjannut haluavansa Evertoniin ex-managerinsa Roberto Martinezin alaisuuteen. Wiganin manageri Owen Coyle vahvisti väitteen. "Konen edustaja on antanut ymmärtää, että pelaaja haluaa Evertoniin", Coyle sanoi BBC Radion haastattelussa.

"Ei ole rakettitiedettä, jos väitän, että Kone lähtee todennäköisesti tällä viikolla. Hänestä on tehty muutamia tarjouksia. Mitään ongelmaa ei ole ja toivotamme hänelle onnea. Tarvitsen nimittäin pelaajia, jotka tarvitsevat Wigania. Jos Konen sydän on toisaalla, hänestä ei ole minulle hyötyä."

Neuvottelut käynnissä


Edinson Cavanin kerrotaan sopineen siirrosta Chelseaan. Hinnan uskotaan asettuvan noin 58 miljoonaan euroon, eli hieman uruguaylaishyökkääjän Napoli-sopimukseen kirjatun ulosostopykälän alapuolelle. Chelsea on johtanut Cavani-jahtia siitä lähtien, kun Manchester City kavahti Napolin hintapyyntöä. Myös Real Madridin kiinnostus on hiipunut. Chelsea tarjosi tiettävästi jo aiemmin Napolille 50 miljoonaa euroa ja Fernando Torresia vaihdossa Cavanista. Napoli hylkäsi tämän tarjouksen, jolloin Chelsea korotti tarjoustaan. Cavanista tulisi Jose Mourinhon toisen Chelsea-kauden toinen hankinta. Viime viikolla seuraan liittyi saksalaishyökkääjä Andre Schürrle.

Lyö vetoa kesän siirtohuhuista täällä!