Siirtouutiset: Entinen Man United -lupaus Cityyn?


Paluumuuttaja

Chelsea on valmis pulittamaan jopa 21 miljoonaa puntaa entisestä keskikenttäpelaajastaan Nemanja Maticista. Matic lähti Stamford Bridgeltä Benficaan tammikuussa 2011 osana siirtoa, joka toi David Luizin Länsi-Lontooseen.

Miksi toteutuu: Frank Lampard ja Michael Essien ovat uransa ehtoopuolella. Chelsean keskikenttä voisi olla nuorennusleikkauksen tarpeessa. Matic haluaa myös osoittaa tasonsa.

Miksi ei toteudu: Onko seura valmis näin noloon ratkaisuun? Lisäksi lahjakas nuori hollantilaispelaaja Marco van Ginkel toipuu loukkaantumisestaan ensi kaudeksi.

Tabloideissa

Manchester City on valmis hankkimaan entisen Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban Juventuksesta. 20-vuotias ranskalainen palaisi tiettävästi mielellään Valioliigaan.

Miksi toteutuu: Pogba olisi selvästi parempi pelaaja kuin esimerkiksi Javi Garcia tai Jack Rodwell. Lisäbonuksena Pogban hankinta olisi piikki Man Unitedin lihassa.

Miksi ei toteudu: Pogba on mestaruutta tavoittelevan joukkueen ykköstähti. Cityssä Pogba ei olisi välttämättä edes avauksen pelaaja, kun joukkueessa pelaavat myös Yaya Toure ja Fernardinho.

Pikavisiitti

Tottenham-manageri Tim Sherwood on kritisoinut keskikenttäpelaaja Etienne Capouen asennetta. Vasta kesällä yhdeksällä miljoonalla punnalla Toulousesta hankittu Capoue saattaakin jo jättää seuran.

Miksi toteutuu: Sherwood haluaa tuoda seuraan oman leimansa. Hän nosti jo reserveistä nuoren Nabil Bentalebin, minkä jälkeen Capoueta voidaan pitää ylijäämäpelaajana.

Miksi ei toteudu: Fanit eivät ilahtuisi, jos Sherwood päästäisi lupaavan pelaajan lähtemään näin nopeasti. On paljon todennäköisempää, että Capoue jatkaa Spursissa ainakin kesän loppuun.

Jo oli aikakin

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja on lopettamassa pettymysten täyteisen uransa Old Traffordilla ja siirtymässä Fiorentinaan.

Miksi toteutuu: Brassi on nokkimisjärjestyksessä kovin alhaalla Unitedin keskikenttäongelmista huolimattakin. Anderson tarvitsee siirron herättääkseen uransa uuteen liekkiin.

Miksi ei toteudu: Anderson sanoi juuri marraskuussa, että hän jatkaisi mielellään Unitedissa sopimuskautensa loppuun eli kesään 2015. Pelaaja voi jäädä seuraan, ellei Fiorentina pysty tarjoamaan vastaavaa sopimusta.