Siirtouutiset: Fabregas palaamassa Arsenaliin?


Keskustelupalstoilla, osa 1

Voi Mario Gomez -parkaa. Toki hän on rikkaampi kuin osasi ikinä haaveilla ja omistaa maailman komeimman tukan. Hän ei kuitenkaan saa tunnustusta Bayern Münchenissä. Ensin Mario Mandzukic ohitti Gomezin nokkimisjärjestyksessä, minkä myötä Gomez ei ollut edes Jupp Heynckesin ykkösvaihtoehto hyökkääjistä, jonka nimi on Mario. Sen jälkeen baijerilaiset vahvistivat rivejään Mario Götzellä. Kolme Mariota! Nyt myös Robert Lewandowski on matkalla Müncheniin. Gomezin olisi syytä vaihtaa maisemaa. Napoli ja Fiorentina ovat kiinnostuneita.

Keskustelupalstoilla, osa 2

Liverpool on viime vuosina ottanut tavakseen lupaavien nuorten hankkimisen, ja seuraan saattaa liittyä taas yksi nuori nimi. Kyse on Porton Christian Atsusta, joka voi pelata vasempana laitapakkina tai laiturina. (Jokseenkin epäluotettavien) lähteiden mukaan Atsu juoksee 100 metriä 2,1 sekunnissa, eli karvan verran nopeammin kuin Jose "Renkailla varustettu vaatekaappi" Enrique.

Tabloideissa, osa 1

Anfield Roadilta kuuluu myös vähemmän positiivisia uutisia Pool-fanien kannalta. Haaskalinnut seuraavat Luis Suarezin tilannetta. Uruguaylaishyökkääjää tavoitellaan manner-Eurooppaan. Jonon kärjessä on kuulemma Real Madrid, jonka kerrotaan tarjoavan Liverpoolille 20 miljoonaa puntaa ja Jose Callejonia. Miten tämä istuu Brendan Rodgersin filosofiaan?

Tabloideissa, osa 2

Arsenalin fanit tekevät paljon ärsyttäviä asioita, kuten kutsuvat pelaajiaan etunimillä (Jack, Santi, Theo). Heillä on myös kummallisen idealistisia näkemyksiä siirtomarkkinoiden toiminnasta. Siitä kertoo esimerkiksi seuraava usein kuultu lause: "Cesc (CESC, toim. huom.) sanoi, että jos hän tulee takaisin Englantiin, hän tulee Arsenaliin!". Väite on tietysti naurettava, mutta kuinka ollakaan, Cesc Fabregasin mahdollinen paluu Emirates Stadiumille on noussut huhuihin tällä viikolla.

Tarjous pöydällä

Mark Schwarzer on tehnyt hienon Valioliiga-uran, mutta se saattaa nyt olla ohi. Kiihtyvällä tahdilla eksyneitä hollantilaisia haaliva Fulham on tehnyt AS Romalle kolmen miljoonan punnan tarjouksen maalivahti Maarten Stekelenburgista.