Siirtouutiset: Galatasaray valmistelee yllätystarjousta Terrystä


Osoittanut kiinnostusta


Borussia Dortmund on nostanut Manchester City -hyökkääjä Edin Dzekon ykkösvaihtoehdoksi korvaamaan Robert Lewandowskin, jonka lähtö tammikuussa vaikuttaa yhä todennäköisemmältä.

Miksi toteutuu: Dzeko haluaa avauskokoonpanon paikan. Sellaisen hän saa Dortmundista helpommin kuin Citystä, jossa Sergio Agüero ja Alvaro Negredo ovat vieneet avauksen paikat.

Miksi ei toteudu: City ei päästä Dzekoa lähtemään, ellei a) hinta ole oikea ja b) tiedossa ole sopivaa korvaajaa.

Tabloideissa

Galatasaray aikoo houkutella Englannin ex-kapteeni John Terryn Chelseasta Turkkiin. Galatasaray on valmis tarjoamaan Terrylle tämän nykyisen viikkopalkan elli 150 000 puntaa viikossa. Samalla Terry saisi mahdollisuuden pelata entisen Man City -luotsi Roberto Mancinin alaisuudessa.

Miksi toteutuu: Terry on uransa ehtoopuolella, ja voisi innostua aurinkomatkasta entisen joukkuekaverinsa Didier Drogban kanssa.

Miksi ei toteudu: Terry ja Jose Mourinho ovat läheisissä väleissä. Terry uskoo, että hän pystyy johtamaan Chelsean vielä kertaalleen Valioliigan tai jopa Mestarien liigan voittoon Mourinhon alaisuudessa.

Neuvottelut käynnissä

Manchester Citylle on ilmoitettu, että sen on pulitettava 20 miljoonaa euroa saadakseen Malaga-maalivahti Willy Caballero riveihinsä.

Miksi toteutuu: Joe Hart on huonossa vireessä, joten City haluaa lisää maalivahtivaihtoehtoja. Manageri Manuel Pellegrini tuntee Caballeron hyvin.

Miksi ei toteudu: 20 miljoonaa on kallis hinta 32-vuotiaasta maalivahdista, jolla ei ole kokemusta maaotteluista eikä myöskään pitkää uraa Euroopan huippusarjoissa.