Siirtouutiset: hankkiiko Moyes Marchision Man Unitedin keskikentän vapahtajaksi?


Tabloideissa

Hull-manageri Steve Bruce tavoittelee Everton-hyökkääjä Nikica Jelavicia. Shane Long ja Steven Fletcher eivät tarttuneet Brucen haaviin.

Miksi toteutuu: Kroatialainen on joutunut Goodison Parkilla sivuraiteelle tällä kaudella. Hän tarvitsee peliaikaa MM-kisojen alla.

Miksi ei toteudu: Jelavic ei irtoa halvalla. Jää nähtäväksi, pystyykö Hull maksamaan palkkaa pelaajalle, joka teki ison vaikutuksen tullessaan Valioliigaan kaksi vuotta sitten.

Keskustelupalstoilla

Manchester United -manageri David Moyes yrittää nostaa ryhmänsä suosta maksamalla 20 miljoonaa puntaa Juventuksen keskikenttäpelaaja Claudio Marchisiosta.

Miksi toteutuu: Unitedilla on huutava tarve Marchision tasoiselle keskikenttäpelaajalle. Jos Unitedin on joskus panostettava joukkueeseensa, se hetki on nyt.

Miksi ei toteudu: United on ollut samassa tilanteessa ennenkin. Sitä paitsi miksi Marchisio vaihtaisi Serie A:n kärjessä olevan kasvattajaseuransa Man Unitediin?

Sopeutumisvaikeuksia

Liverpoolin Iago Aspas saattaa lähteä lainalle Valenciaan. Aspas saapui Merseysidelle vasta kesällä Celta Vigosta.

Miksi toteutuu: Daniel Sturridgen odotetaan palaavan Liverpoolin kokoonpanoon viikonloppuna. Se syö Aspasin peliaikaa entisestään. Väliaikainen paluu Espanjaan olisi Aspasille hyväksi.

Miksi ei toteudu: Hyökkääjä teki viime viikolla FA Cupissa Liverpool-uransa avausmaalin. Brendan Rodgersin ryhmä ei muutenkaan ole kovinkaan leveä, joten miksi sitä pitäisi kaventaa entisestään?

Kallis floppi

Southamptonin ennätyshankinta Dani Osvaldo saattaa siirtyä takaisin Italiaan. Osvaldo tuli Saintsiin viime kesänä AS Romasta. Inter on tiettävästi kiinnostunut 12 A-maaottelua pelanneesta hyökkääjästä.

Miksi toteutuu: Osvaldolta on nähty Pyhimyksissä vain väläytyksiä. Jay Rodriguezin huippuvireen takia Osvaldo on istunut odotettua enemmän penkillä.

Miksi ei toteudu: Manageri Mauricio Pochettino tuskin haluaa luovuttaa Osvaldon suhteen vielä. Jos Rickie Lambert lähtee St. Mary'silta, Pochettino tarvitsee italialaiskärkeään.

Lyö vetoa tammikuun siirroista täällä!