Siirtouutiset: hankkiiko Tottenham Kagawan tammikuussa?


Keskustelupalstoilla

Tottenham tekee tarjouksen Shinji Kagawasta tammikuun siirtoikkunassa.

Miksi toteutuu: Spursilta puuttuu luovuutta, eikä Kagawa saa peliaikaa Manchester Unitedissa.

Miksi ei toteudu: United ei haluaa vahvistaa kilpailijaansa, joka tavoittelee yhä Mestarien liiga -sijoituksia. Spurs tarvitsee enemmän luovuutta keskikentän pohjalle.

Keskustelupalstoilla, osa 2

Manchester City ja Arsenal tulevat taistelemaan Real Madrid -maalivahti Iker Casillasista tammikuussa.

Miksi toteutuu: Casillas ei pelaa säännöllisesti Madridissa, kun Diego Lopez häärii ykkösmaalivahtina. Casillasille tämä on ongelma MM-kisavuonna. Hän haluaa suureen seuraan.

Miksi ei toteutu: Arsenal ei hankkinut maalivahtia edes silloin, kun Wojciech Szczesny pelasi huonosti. Miksi se hankkisi maalivahdin nyt, kun puolalainen on parantanut otteitaan? Cityllä on yhteyksiä Barcelonaan, joten manchesterilaiset odottanevat kesään ja ostavat Victor Valdesin.

Tabloideissa

Crystal Palacen uuden managerin Tony Pulisin kerrotaan suunnittelevan tarjousta Blackburn-hyökkääjä Jordan Rhodesista.

Miksi toteutuu: Pulis haluaa target-hyökkääjän riveihinsä mahdollisimman nopeasti. Hän rakentaa Crystal Palace -joukkueensa Stokessa menestyksekkäästi rakentamansa mallin pohjalta.

Miksi ei toteudu: Rhodes haluaa varmasti Valioliigaan mahdollisimman nopeasti, mutta haluaako hän joukkueeseen, joka näyttää olevan vahvasti matkalla kohti Championshipia?

Tabloideissa, osa 2

Everton on todennäköisin lainaseura Seattle Soundersin keskikenttäpelaaja Clint Dempseylle.

Miksi toteutuu: Dempsey on jo sopinut seuransa kanssa siirtyvänsä Valioliigaan lainalle, jotta hän pysyy kunnossa MM-kisojen alla.

Miksi ei toteudu: Dempsey on osoittanut maalintekotaitonsa Valioliigassa, mutta miten hän mahtuu Evertoniin, jolla on jo paljon tasokkaita hyökkääjiä?