Siirtouutiset: Hollannin MM-tähti matkalla Manchester Unitediin


Keskustelupalstoilla

Hollannin maajoukkuepuolustaja Stevan de Vrij'sta on tulossa Louis van Gaalin ensimmäinen hankinta Manchester Unitediin.

Feyenoordia edustavan puolustajan siirtosumma lienee noin 10 miljoonaa puntaa (12 miljoonaa euroa). De Vrij pelasi erinomaiset MM-kisat van Gaalin alaisuudessa, kun Hollanti ylsi välierään saakka.

Unitedin kerroin Valioliigan mestaruudelle van Gaalin avauskaudella on 5,00.

Tabloideissa

Mario Balotelli on lähellä paluuta Englantiin, tällä kertaa Arsenaliin.

Entinen Manchester City -hyökkääjä on taas kerran kyllästynyt Serie A:han, ja miehen lähtö AC Milanista vaikuttaa varmalta. Arsenal on jo pitkään yhdistetty Balotelliin.

Balotellin Arsenal-siirroin kerroin on 3,50.

Neuvottelut käynnissä

Queens Park Rangersin Loic Remyn siirtyminen Liverpooliin näyttää varmistuvan lähipäivinä. Liverpoolin tekemä 8,5 miljoonan punnan tarjous on hyväksytty.

Summa laukaisi Remyn sopimuksessa olevan ulosostopykälän. Viime kaudella 14 maalia Newcastle-lainallaan tehnyt ranskalainen neuvottelee nyt henkilökohtaisista sopimusehdoistaan ja liittynee sen jälkeen Liverpoolin USA:n kiertueelle.

Kaupat tehty

Juventus on hankkinut Real Madridin 21-vuotiaan hyökkääjä Alvaro Moratan.

Morataa huhuttiin myös Arsenaliin. Lähes 20 miljoonan euron siirrossa uudeksi asuinpaikaksi valikoitui kuitenkin Torino. Morata on uuden Juve-valmentaja Massimiliano Allegrin ensimmäinen hankinta.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!