Siirtouutiset: Liverpool kaavailee Brasilian maajoukkuemiestä Lucasin korvaajaksi


Keskustelupalstoilla

Honkkeli maalintekijä Peter Crouch tekee lähtöä Stokessa. Hän on palaamassa jo VIIDENNEN kerran Harry Redknappin alaisuuteen. Crouch palaa Queens Park Rangersiin 13 vuoden tauon jälkeen.

Miksi toteutuu: Crouch haluaa ymmärrettävästikin Lontooseen lähemmäs vaimoaan, TV-tähti Abbey Clancya. Liverpool-aikojaan lukuunottamatta Crouch on aina pelannut parhaiten juuri Redknappin alaisuudessa.

Miksi ei toteudu: QPR ei ole missään nimessä varma nousija. Siirtyminen yhtä sarjatasoa alemmas olisi siis valtava riski entiselle maajoukkuehyökkääjälle.

Tabloideissa

Liverpool etsii puolustavaa keskikenttäpelaajaa paikkaamaan loukkaantunutta Lucas Leivaa. Manageri Brendan Rodgers on tiettävästi kääntänyt katseensa Spartak Moskovan brassiin Romuloon.

Miksi toteutuu: Romulo on pelannut kahdeksan A-maaottelua ja on vasta 23-vuotias. Hän voisi olla juuri Liverpoolin etsimä pelaaja. Seurassa on jo ennestään paljon eteläamerikkalaisia, joten sopeutuminen Merseysidelle tuskin on ongelma.

Miksi ei toteudu: Romulo on vasta äskettäin toipunut vakavasta polven ristisidevammasta. Spartak ei luovu hänestä halvalla. Jo Mohamed Salahin kohdalla nähtiin, että Liverpool häviää tarjouskilpailun helposti.

Lähtökuopissa

Javier Hernandez on viimeinkin kyllästynyt vaihtopelaajan rooliinsa Manchester Unitedissa. Meksikolainen haluaa siirtyä toisaalle tavoittelemaan avauskokoonpanon paikkaa.

Miksi toteutuu: Hyökkääjän olisi pitänyt lähteä jo kauan sitten. Hän täyttää kesällä 26 vuotta. Hänen olisi korkea aika nousta ykköshyökkääjäksi jossakin toisessa seurassa.

Miksi ei toteudu: Wayne Rooneyn tulevaisuus on epävarma ja Robin van Persiellä on jatkuvia loukkaantumishuolia, joten manageri David Moyes ei todennäköisesti halua luopua Hernandezista.

Kapteenin jäähyväiset?

Chelsea-kapteeni John Terry harkitsee vahvasti lähtöä seurasta kauden jälkeen. Blues on tarjoamassa pelaajalle vain vuoden jatkosopimusta. Terry itse haluaa kolmen vuoden pahvin.

Miksi toteutuu: Terry on 33-vuotias. Useampikin seura on valmis tarjoamaan monivuotista paperia tällaisen kauden jälkeen. Terry on nimittäin palannut Chelsean avauskokoonpanoon.

Miksi ei toteudu: Kyseessä on vain entisen Englannin maajoukkuekapteenin PR-temppu. Terry haluaa vain fanit puolelleen, jotta seura taipuisi pelaajan ehtoihin.