Siirtouutiset: Liverpool tarjoaa 21 miljoonaa euroa Diego Costasta


Keskustelupalstoilla

West Ham haluaa hyökkäykseensä Werder Bremenin Marko Arnautovicin. Sekä loistaviin peliesityksiin että sulaan hulluuteen kykenevää itävaltalaista on verrattu Zlatan Ibrahimoviciin. Kuulostaa siis täydelliseltä kärkiparilta Andy Carrollille...

Tabloideissa

Fulham on noussut ykkössuosikiksi Darren Bentin uudeksi seuraksi. Bentille ei ole pitkään aikaan ollut käyttöä Aston Villassa. Myös Newcastlen uskottiin olevan kiinnostunut Bentistä, mutta mustavalkoisten huomio on nyt kääntynyt QPR:n Loic Remyyn.

Tarjous pöydällä

Luis Suarezin siirtosaaga jatkuu pahaenteisenä. Liverpool saattaakin luoda taas katseensa kohti Espanjaa uuden hyökkääjän toivossa. Liverpool hankki jo aiemmin Iago Aspasin. Nyt sweura on tehnyt noin 25 miljoonan euron tarjouksen Atletico Madridin hyökkääjä Diego Costasta. 24-vuotias Brasilian maajoukkuemies esitti viime kaudella hyviä otteita Radamel Falcaon tulitukena.

Yksi sisään, toinen ulos?

Gareth Balen siirto Real Madridiin näyttää jo olevan niin lähellä, että joidenkin lehtien mukaan Real on jo päässyt yhteisymmärrykseen Tottenhamin kanssa. Kauppa ei näillä näkymin ole jäämässä kesän ainoaksi jättisiirroksi: brittilehti Daily Starin tietojen mukaan Manchester Unitedin neuvottelut Cristiano Ronaldon hankkimiseksi takaisin Old Traffordille ovat "pitkällä". Real Madrid saattaa siis ostaa yhden supertähden ja luopua toisesta.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!