Siirtouutiset: Manchester City hankkimassa QPR-veskaria Hartin korvaajaksi


Keskustelupalstoilla

Swansea suunnittelee kahdeksan miljoonan punnan tarjousta Blackpoolin ja Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tähdestä Tom Incestä. Cardiffia pidettiin suosikkina hankkimaan Incen, mutta Walesin toinen suurseura on tulossa väliin.

Miksi toteutuu: Swansean puheenjohtaja Huw Jenkins on hyvissä väleissä Blackpool-kollegansa Karl Osytonin kanssa. Ince saattaa myös haluta Michael Laudrupin valmennukseen.

Miksi ei toteudu: Tottenham ja Liverpool ovat myös kiinnostuneita Incestä ja voivat pilata walesilaisten haaveet.

Tabloideissa, osa 1

Manchester City haluaa QPR-maalivahti Julio Cesarin ilmaissiirrolla Etihad Stadiumille. Rangers-manageri Harry Redknapp on kertonut päästävänsä brassiveskarin lähtemään ilmaiseksi. Maalivahtia etsivä City on vahvimmin ehdolla Cesarin uudeksi seuraksi.

Miksi toteutuu: Redknapp päästää Cesarin lähtemään ilmaiseksi, joten kyse on vain siitä, kuka tarjoaa pelaajalle parhaan sopimuksen. City tarvitsee laatuveskarin ja seuran taskuissa riittää syvyyttä.

Miksi ei toteudu: Cesarin ura Englannissa ei ole sujunut ongelmitta, joten City-luotsi Manuel Pellegrini voi pohtia Cesarin sopivuutta joukkueeseensa. Myös Barcelona etsii tammikuussa maalivahtia.

Tabloideissa, osa 2

Barcelona tavoittelee Chelsean keskikenttäpelaaja Ramiresia, jos Atletico Madridin tähti Koke ei tartu Blaugranan haaviin.

Miksi toteutuu: Kokeen on osoitettu paljon kiinnostusta etenkin Englannista. Ramires voi olla Barcalle helpompi vaihtoehto.

Miksi ei toteudu: Tällä kaudella jokaisen Valioliiga-minuutin pelannut Ramires on edelleen tärkeä pelaaja Chelsealle. Jose Mourinho ei luovu hänestä helposti.

Neuvottelut käynnissä

Tim Cahill haikailee lainasiirtoa Valioliigaan pysyäkseen kunnossa ennen MM-kisoja. New York Red Bullsin 33-vuotias tähti on yhdistetty ainakin Aston Villaan ja ex-seuraansa Evertoniin.

Miksi toteutuu: Cahill on osoittanut tasonsa Valioliigassa, ja useampi seura haluaa hänet.

Miksi ei toteudu: Cahill on 33-vuotias, joten osa seuroista voi pitää lainasiirtoakin riskinä.