Siirtouutiset: Manchester United kärkisijalla Alcantara-alennusmyynnissä


Keskustelupalstoilla


Huhujen mukaan Newcastlen kiinnostus brassipuolustaja Douglasiin on herännyt jälleen. Monille sanat "brasilialainen" ja "puolustaminen" ovat samassa lauseessa mahdottomuus, mutta Newcastle on seurannut Douglasin otteita jo jonkin aikaa. Pelaajan Twente-sopimus on kuitenkin juuri päättynyt ja Douglas itse on sanonut haluavansa Valioliigaan, joten pelaajan allekirjoituksesta voi tulla kilpailua.

Tabloideissa


Manchester United valmistelee 15 miljoonan punnan tarjousta Barcelonan keskikenttämies Thiago Alcantarasta. Uusi United-manageri David Moyes on seurannut Barca-kasvattia jo jonkin aikaa. Pelintekijästä kaavaillaan pitkälle aikavälille korvaajaa uransa lopettaneelle Paul Scholesille. Moni muukin Euroopan huippuseura tavoittelee kuitenkin 22-vuotiasta pelaajaa. Alcantaran ulosostopykälän arvo romahti 90 miljoonasta eurosta 18 miljoonaan, sillä hän ei pelannut yli 60 prosentissa Barcelonan otteluista menneellä kaudella.

Päivän Bale


Joka kesällä on oma siirtosaagansa, joka saa väistämättömän ratkaisunsa. Yleensä ratkaisu on se, että mitään ei tapahdu. Aiempina vuosina on puhuttu Carlos Tevezin ja Cesc Fabregasin liikkeistä, nyt puhutaan Gareth Balen siirrosta Real Madridiin (jonka puolesta voit lyödä vetoa kertoimella 1,90). Tapahtuuko siirto? Eikö sitä tapahdu? Viimeisimpien uutisten mukaan (jos ketään enää kiinnostaa) Real Madridin presidentti Florentino Perez on vihannut, että seura on valmis pulittamaan Balesta noin 99,5 miljoonaa, eli muutaman miljoonan enemmän kuin aikanaan Cristiano Ronaldosta. Perez jopa vertasi Balea tennistähti Rafael Nadaliin: "Tätä voisi verrata siihen, jos seurallamme olisi tennisjaosto, ja Nadal pyytäisi meitlä tätä rahaa. Voit antaa vaikka elämäsi sellaiselle pelaajalle, joka tuo mukanaan tuloja."

Hakekaa pois


Peter Odemwingien halu lähteä West Bromwichista on yksi jalkapallomaailman huonoiten varjeltuja salaisuuksia. Pelaaja teki innokkuutensa selväksi tammikuussa, jolloin hän vain ilmestyi Loftus Roadille ja yritti kirjaimellisesti pakottaa siirtonsa Queens Park Rangersii. Nyt nigerialainen on matkalla Swanseaan, jonka manageri Michael Laudrup on myös kiinnostunut Odemwingiesta. Valioliiga-nousijat Crystal Palace ja Hull City ovat myös kiinnostuneita Odemwingiestä.

Neuvottelut käynnissä


Liverpoolin odotetaan tiedottavan espanjalaishyökkääjä Iago Aspasin hankinnasta tiistain aikana. Menneellä kaudella 35 ottelussa 12 maalia Celta Vigolle ampunut Aspas on saapunut Merseysidelle hiomaan sopimuksensa yksityiskohdat kuntoon. Kauppahinta on noin 7,7 miljoonaa puntaan. Aspasista tulee Liverpoolin toinen kesähankinta Kolo Touren jälkeen.

Lyö vetoa kesän kuumista siirtohuhuista täällä!