Siirtouutiset: Manchester United tekemässä sensaatiotarjousta Iniestasta


Keskustelupalstoilla

Liverpool on liittynyt Valmir Berishaa tavoittelevan Tottenhamin kilpakosijaksi. Halmstadin hyökkääjä on ristitty "uudeksi Ibrahimoviciksi". Moni Euroopan huippuseura on pitänyt pelaajan kehitystä silmällä. 17-vuotias kärkimies saattaisi irrota vain 500 000 punnan siirtosummalla.

Miksi toteutuu: Liverpool on nousussa, ja Berisha voi pitää seuraa täydellisenä paikkana kehittyä. Jos pelaaja irtoaa puolella miljoonalla, kyse on Liverpoolille win-win-tilanteesta.

Miksi ei toteudu: Berishasta käydään kovaa kilpailua, ja hyökkääjä voi haluta suurempaan seuraan.

Tabloideissa, osa 1

Andres Iniestan kerrotaan ajautuneen kiistoihin Barcelonan seurajohdon kanssa. Sen seurauksena Manchester United suunnittelee maailmanmestarista tarjousta.

Miksi toteutuu: Espanjalaiset ovat viime vuosina menestyneet Valioliigassa hyvin, ja Iniesta on kertonut ihailevansa Englannin pääsarjaa. Tämä voi olla Iniestan viimeinen mahdollisuus pelata Valioliigassa.

Miksi ei toteudu: Iniestan Barca-sopimus päättyy vasta vuonna 2015. Kyynikoiden mukaan Manchester United on syötti, jolla painostetaan Barcelona tekemään jatkosopimus Iniestan kanssa.

Tabloideissa, osa 2

AC Milanin kerrotaan kaavailevan Newcastlen Davide Santonia Ignazio Abaten korvaajaksi. Abate on yhdistetty vahvasti Arsenaliin ja Paris Saint-Germainiin.

Miksi toteutuu: Santon on Interin kasvatti, joten hänet tunnetaan Milanossa hyvin. Pelaaja haluaisi varmasti pelata Mestarien liigaa Milanin kokoisessa seurassa.

Miksi ei toteudu: Onko Newcastle valmis luopumaan Santonista? Milan voi joutua tarjoamaan merkittävän siirtosumman.

Neuvottelut käynnissä


Clint Dempseyn edustajat keskustelevat useiden Valioliiga-seurojen kanssa Dempseyn mahdollisesta lainasiirrosta Englantiin MLS-kauden ollessa tauolla. Tottenham on ykkösvaihtoehto. Myös Fulham, Aston Villa ja Everton ovat kiinnostuneita.

Miksi toteutuu: Dempseyllä on vielä annettavaa Valioliigassa. Pelaaja itse haluaa pysyä vireessä ennen MM-kisoja.

Miksi ei toteudu: David Beckhamin toinen lainajakso AC Milanissa päättyi loukkaantumiseen. Onko Dempsey valmis testaamaan kroppansa rajoja?