Siirtouutiset: Mata vaihtokaupassa Interiin?


Keskustelupalstoilla

Joleon Lescottin agentti väittää, että Besiktas on kiinnostunut Manchester Cityn puolustajasta.

Miksi toteutuu: Lescottin sopimusta on jäljellä enää kuusi kuukautta, joten hän voi jo sopia ilmaissiirrosta kiinnostuneen seuran kanssa.

Miksi ei toteudu: Lescottin agentti vain viestittää Lescottin olevan saatavilla. Toiveena on, että tämä saa Man Cityn tarjoamaan jatkosopimusta tai jonkin muun Valioliiga-seuran kiinnostumaan.

Tabloideissa

Arsenalin kerrotaan olevan valmis tarjoamaan kaksi miljoonaa puntaa Fulham-hyökkääjä Dimitar Berbatovista.

Miksi toteutuu: Olivier Giroud ja Nicklas Bendtner ovat tällä hetkellä sairastuvalla, joten Gunners tarvitsee kipeästi hyökkäysvoimaa.

Miksi ei toteudu: Fulham taistelee sarjapaikastaan, eikä siihen kuvioon sovi joukkueen parhaan pelaajan myyminen vaatimattomalla hinnalla.

Vaihtokaupat

Jose Mourinho on valmis luopumaan Juan Matasta. Chelsea ja Inter valmistelevat vaihtokauppaa, jossa Fredy Guarin matkustaisi Lontooseen.

Miksi toteutuu: Guarin on Chelsean kiikarissa, eikä Mourinho selvästikään näe Matalle olevan tilaa Bluesissa.

Miksi ei toteudu: Kaksi kovatasoista ja kallista pelaajaa sisältäviä vaihtokauppoja on legendaarisen vaikea saada onnistumaan.

Neuvottelut käynnissä

Sam Allardycen mukaan West Ham neuvottelee Evertonin John Heitingan kanssa.

Miksi toteutuu: West Ham kärsii puolustuspään vammoista ja tarvitsee takalinjoilleen vahvistuksia. Heitinga ei ole saanut vastuuta Evertonissa. Siirto voi tulla tarpeeseen, jotta paikka Hollannin MM-joukkueessa olisi mahdollinen.

Miksi ei toteudu: Heitingaa ollaan viety myös Serie A:han. Se voi olla kiinnostavampi vaihtoehto kuin putoamistaistelu West Hamin kanssa.