Siirtouutiset: Matan siirto Manchester Unitediin varmistumassa


Keskustelupalstoilla

Manchester United saattaa hankkia tässä kuussa vielä toisenkin keskikenttäpelaajan. Interin Fredy Guarin saattaa siirtyä Old Traffordille vaihdossa Javier Hernandeziin.

Miksi toteutuu: Juan Matan hankkineella Unitedilla on nyt tuulta purjeissaan. Se voi houkutella Guarinia. United tarvitsee juuri Guarinin kaltaista kovaotteista keskikenttäpelaajaa.

Miksi ei toteudu: Guarin on yhdistetty lähes jokaiseen eurooppalaisseuraan tässä kuussa. Onko United vain uusin nimi listassa?

Huhumyllyssä, osa 1

Manchester Unitedin Wilfried Zaha on lähellä loppukauden mittaista lainasiirtoa Cardiffiin.

Miksi toteutuu: Zahalla on ollut vaikeuksia saada peliaikaa Unitedissa, joten maisemanvaihto olisi paikallaan. Huhujen mukaan Zaha otti äskettäin jälleen yhteen manageri David Moyesin kanssa. Syynä oli pelaajan ilmestyminen reserviotteluun 45 minuuttia myöhässä. Cardiffia voi puoltaa se, että entinen United-pelaaja Ole Gunnar Solskjär luotsaa walesilaisjoukkuetta.

Miksi ei toteudu: Moyes on kertonut, että Zaha lähtee vain, jos Unitedilla ei ole loukkaantumishuolia ja pelipaikalle on tarpeeksi vaihtoehtoja. Ashley Young ei ole täydessä pelikunnossa ja Nani saattaa siirtyä Sportingiin, joten Zahan toiveet eivät välttämättä toteudu.

Neuvottelut käynnissä

Liverpool on lähellä Basel-laituri Mohamed Salahin hankintaa. Kauppahinta on noin 10 miljoonaa puntaa.

Miksi toteutuu: Salah on yksi Euroopan halutuimmista pelaajista tällä hetkellä. 10 miljoonaa on sopuhinta pelaajasta, joka loisti Mestarien liigassa Chelseaa vastaan.

Miksi ei toteudu: Tuleeko Chelsea väliin? Matan myynyt lontoolaisseura harkitsee tiettävästi Salahin hankintaa.

Kaupat tehty...melkein

Manchester Unitedin odotetaan tänään vahvistavan Juan Matan liittymisen seuraan 37 miljoonan punnan siirtosummalla. Matan sopimus on 4,5-vuotinen. Samalla Matasta tulee seuran ennätyshankinta. Unitedin entinen ennätys on 30,75 miljoonaa puntaa, jonka seura maksoi Dimitar Berbatovista vuonna 2008.

Miksi toteutuu: Mata ei harjoitellut keskiviikkona. Samana päivänä hän hyvästeli joukkuekaverinsa.

Miksi ei toteudu: Kauppa on Jose Mourinhon suostumusta vaille valmis. Suostuuko Mourinho?