Siirtouutiset: Mestarien liigan Chelseassa voittanut tähti Liverpooliin?


Keskustelupalstoilla

 

Ligue 1:n ökyrikas Monaco on tekemässä itselleen poikkeuksellista hankintaa ja poimimassa Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuetähti Tom Incen Blackpoolista sopuhintaan.

Miksi toteutuu: Inceen on osoitettu Englannista paljon kiinnostusta. Hänen sopimuksensa päättyy kesällä, joten hän saa kuitenkin keskustella myös ulkomaalaisseurojen kanssa. Incen isä Paul pelasi ulkomailla, ja poika on kiinnostunut uusista maisemista.

Miksi ei toteudu: Ani harvat englantilaiset siirtyvät ulkomaille, ja Monaconkin luulisi tavoittelevan Championship-pelaajaa valmiimpaa tuotetta.

Tabloideissa

 

Liverpool aikoo voittaa Tottenhamin ja muut seurat kilpailussa entisestä Chelsea-pelaaja Salomon Kalousta. Kalou voisi irrota Lillestä noin 2,5 miljoonalla punnalla.

Miksi toteutuu: Liverpoolin rinki on kapeahko, ja norsunluurannikkolainen toisi lisävaihtoehtoja hyökkäyspäähän. Kalou voitti Mestarien liigan Chelseassa vuonna 2012, ja hän on Liverpool-pelaaja Kolo Touren ystävä sekä maajoukkuekaveri.

Miksi ei toteudu: Kalou ei ollut Chelseassa mikään suurmenestys. Jos Liverpool todellakin aikoo neljän joukkoon, tavoitteiden luulisi siirtomarkkinoillakin olevan korkeammalla.

Suunnitelmat uusiksi

Evertonin John Heitinga on kieltäytynyt siirrosta West Hamiin. Nyt Norwich haaveilee kokeneen hollantilaisen kaappaamisesta.

Miksi toteutuu: Heitinga on selvästi lähdössä Goodison Parkilta. Norwich tarvitsee vahvistuksia, ja kanarianlinnuissa peliaikaa on varmasti tarjolla enemmän kuin muualla.

Miksi ei toteudu: Puolustaja saattaa tavoitella vielä yhtä isoa sopimusta. Norwichin eväät voivat olla nopeasti syödyt, kun puhe kääntyy rahaan.

Kilpakosijat

Bayern München saa ensi kesänä Robert Lewandowskin. Sen myötä Mario Mandzukic voi jäädä ylijäämäpelaajaksi. Manchester United ja Arsenal ovat kiinnostuneita.

Miksi toteutuu: Isokokoinen kroaatti sopisi loistavasti Valioliigaan. Jos Lewandwoski vie Mandzukicin peliajan, tämä tarvitsee uuden paikan loistaa.

Miksi ei toteudu: Ei ole todellakaan varmaa, että Mandzukic pääsisi pelaamaan Mestarien liigaa Unitedissa. Arsenal ja manageri Arsene Wenger ovat puolestaan tunnetusti pihejä.