Siirtouutiset: Monaco havittelee Chelsea-legendaa


Keskustelupalstoilla

Liverpool on kysynyt Southamptonilta hyökkääjä Jay Rodriguezin saatavuutta. Liverpool ei onnistunut hankkimaan Loic Remyä, joten se käänsi katseensa muihin pelaajiin.

Analyysi: Liverpool haukkuu väärää puuta, jos se uskoo täyttävänsä Luis Suarezin jättämän tyhjiön Rodriguezilla. James Rodriguez? Kyllä. Jay Rodriguez? Ei.

Kaupat seis

Monta viikkoa siirtohuhujen kohteena olleen Jan Vertonghenin odotetaan tekevän jatkosopimuksen Tottenhamin kanssa. Vertonghen kuittaa jatkossa 60 000 puntaa viikossa.

Analyysi: Vertonghenin sopimus tuo Hugo Llorisin jatkopahvin jälkeen taas yhden sulan uuden manageri Mauricio Pochettinon hattuun. Puolustajan jatko on iso buusti koko seuralle. Vertonghen oli turhautunut rooliinsa vasempana laitapuolustajana Andre Villas-Boasin alaisuudessa. Barcelona oli miehen perässä, mutta Spurs piti kosijat loitolla ja saa pitää avainpelaajansa.

Tabloideissa

Monaco neuvottelee Chelsean kanssa lontoolaisten tähtimaalivahti Petr Cechistä. Tshekkimolari saattaisi irrota vain viidellä miljoonalla punnalla (n. 6,3 miljoonaa euroa).

Analyysi: Cechin paikka ykkösveskarina ei ole enää varma, sillä Thibaut Courtois palasi Chelseaan menestyksekkäältä Atletico Madrid -lainaltaan. Chelsea on avoin kaupalle, sillä Mark Schwarzer on riittävä varamies Courtois'lle. Cechin myyminen Monacoon saattaisi helpottaa hyökkääjä Radamel Falcaon siirtoa päinvastaiseen suuntaan. Pallo on nyt pelaajalla, joka päättää tulevaisuudestaan lähipäivinä.

Kerroin Cechin siirtymiselle Monacoon on 2,20.

Neuvottelut käynnissä

Manchester United on häviämässä kilpajuoksun Real Madrid -tähti Angel Di Mariasta, joka näyttää siirtyvän Paris Saint-Germainiin 57 miljoonalla eurolla.

Analyysi: Unitedin kerrottiin tarjonneen Di Mariasta 47 miljoonaa, mutta argentiinalaislaituri haluaa selvästi siirtyä Ranskan mestarijoukkueen riveihin. PSG pelaa Mestarien liigaa, ja sitä United ei rahalla saa.

Kaupat tehty

Hypetetyn ranskalaisnuorukaisen Antoine Griezmannin siirto Atletico Madridiin on varmistunut. Griezmann siirtyy Real Sociedadista noin 30 miljoonalla eurolla. 23-vuotias ranskalainen pelasi vakuuttavat MM-kisat ja oli myös Tottenhamin ja Chelsean kiikarissa.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!